23 Apr 2018 19:47

Kijk onze Sven eens even een mooi parcours afleggen op z’n handen!
#Repost with
・・・
To all athletes. I challenge you to do this obstacle (hs walk course from the invitationals) backwards 😜 #teampuntuit #regionalsbound #regionalsprep #handstand #handstandwalk 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week! Bij deze video moet dat eigenlijk in hoofdletters geschreven worden, met een handvol vraagtekens er achteraan. Maar goed... doe wat je doet met enthousiasme. En vergeet de humor niet. Maak er een mooie week van! Kijk onze Sven eens even een mooi parcours afleggen op z’n handen! 
#Repost @sven_verheul with @get_repost
・・・
To all @crossfitgames athletes. I challenge you to do this obstacle (hs walk course from the invitationals) backwards 😜@vondelgym @reeboknl @fitaideurope @goprimalbenelux @eleikosport #teampuntuit #regionalsbound #regionalsprep #handstand #handstandwalk Dit zijn de foto’s die tien jaar geleden werden gemaakt voor @lhomo Ik zocht bij mijn toenmalige omroep, de EO, al een tijdje naar een format of andere mogelijkheid om iets te doen met de spanning tussen geloof en homoseksualiteit. Toen de makers van @linda mij vroegen of ik mee wilde werken aan dit nieuwe blad, zei ik meteen ja. Bij de foto’s zou een interview komen waarin ik uitleg dat geloof en homoseksualiteit wel degelijk samen gaan. Dat ik in een god geloof die geen onderscheid maakt tussen mensen, maar van iedereen houdt, precies zoals zij of hij is. Omdat we bij de omroep hadden afgesproken grote media uitingen altijd eerst te overleggen, werd ik nog voor het blad uitkwam geschorst. Een paar maanden niet op tv, niet op de radio, geen interviews. En hoewel dat dus echt bij mijn eigen beslissing begon, was dat toch ook het begin van mijn vertrek bij de EO, waar ik met veel plezier had gewerkt. Die gebeurtenis en de media hetze er omheen zijn bepalend geweest voor mijn tv carrière. Bij de KRO maakte ik in de jaren daarna seizoenen van Uit de Kast, Hij is een zij, Flikker op en andere series en uitzendingen over gender en seksualiteit. De kern is altijd weer een moment dat iemand zelf beslist het roer om te gooien, zichzelf te zijn, open en vrij. Televisie over dat soort momenten, die thema’s, maak ik het allerliefst. Ze gaan over de tijd, en over hoe wij omgaan met mensen die een ander pad kiezen dan wijzelf. 
Ik ben de @lhomo dus dankbaar. Maar de EO ook. Daar maken ze inmiddels ook sterke programma’s over deze onderwerpen. En onder hun vaandel is dat direct spannend. En relevant. Het is een mooie club, waar ik veel aan te danken heb.

Het 10-jarig jubileumnummer van @lhomo wordt morgen gepresenteerd.

fotografie: @demarcdegroot 
Styling: @mrvanheel 
Visagie: @benjaminpuckey
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed