1 May 2018 08:53

Dit is mooi zeg. Over de energie die een team een stad kan geven. In Philadelphia, een stad die het economisch en sociaal zwaar heeft gehad, werd eerst de Superbowl gewonnen, en nu doen de Sixers, het basketbalteam het fantastisch. Philly natives als Kevin Hart en dragen enorm bij aan de positieve sfeer rond die teams, en de kracht van zo’n stad. 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week! De mogelijkheid om opnieuw te beginnen aan iets dat eerder niet lukte. Maak er wat moois van, lieve mensen!

video via @remcopardoel Dit is mooi zeg. Over de energie die een team een stad kan geven. In Philadelphia, een stad die het economisch en sociaal zwaar heeft gehad, werd eerst de Superbowl gewonnen, en nu doen de Sixers, het basketbalteam het fantastisch. Philly natives als @kevinhart4real @meekmill en @willsmith dragen enorm bij aan de positieve sfeer rond die teams, en de kracht van zo’n stad. Met Room in de @linda_meiden Over hoe we gedoe oplossen thuis, ons verschillende karakter in het openbaar, en vormen van jaloezie (in mijn geval toch wel het meest op het fenomeen borstvoeding). Fotograaf: @cornelietollens
Stylist: @famkemesman_fafstyling
Visagie: @carlossaidel & @charlotteniketic
Beeld: @karenschoolland
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed