Dit vind ik misschien wel het leukst aan ondernemen. Dat we in het bedrijf van alles kunnen bedenken, en het vervolgens ook gewoon kunnen doen. Die creatieve vrijheid. Zoals hier, tijdens de opening van onze nieuwe @vondelgym locatie, met klassieke muziek omdat we in de componistenbuurt zitten. Je ziet in deze video’s het @adam_quartet spelen tijdens de demo’s van onze disciplines; crossfit, (kick)boksen, hardlopen, yoga, mobility en pilates. Fantastisch deden ze dat! 
video’s: @paulteravest
28 Nov 2018 21:30

Dit vind ik misschien wel het leukst aan ondernemen. Dat we in het bedrijf van alles kunnen bedenken, en het vervolgens ook gewoon kunnen doen. Die creatieve vrijheid. Zoals hier, tijdens de opening van onze nieuwe locatie, met klassieke muziek omdat we in de componistenbuurt zitten. Je ziet in deze video’s het spelen tijdens de demo’s van onze disciplines; crossfit, (kick)boksen, hardlopen, yoga, mobility en pilates. Fantastisch deden ze dat!
video’s:  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Ik heb tegenwoordig permanent een auto-reply op mijn e-mail aan staan. Daarmee bespaar ik mezelf elke week een volle werkdag aan uren, die ik eerder doorbracht met lezen en antwoorden tikken. Het is één van de manieren waarop ik meer tijd creëer voor mijn gezin. Ik heb veeleisend en divers werk. Voordat ik vader werd lukte het mij nooit goed een evenwicht te vinden tussen dat werk en privé. Ik werkte jaren lang zeven dagen in de week. Nu niet meer. En toch ben ik productiever. Meer geconcentreerd en blijer. En eerlijk gezegd vind ik het heerlijk om het leven steeds weer onder de loep te nemen, en te kijken waar ik nog kan ‘tweaken’. Waar het nog efficiënter kan, waar ik nog tijd kan vinden en creëren. Stiekem denk ik dat ik die twee fulltime banen misschien best in een 4 daagse werkweek kan gieten. Ik ben een eind  op weg. 
foto: Paul Rietveld/TBWA Dit vind ik misschien wel het leukst aan ondernemen. Dat we in het bedrijf van alles kunnen bedenken, en het vervolgens ook gewoon kunnen doen. Die creatieve vrijheid. Zoals hier, tijdens de opening van onze nieuwe @vondelgym locatie, met klassieke muziek omdat we in de componistenbuurt zitten. Je ziet in deze video’s het @adam_quartet spelen tijdens de demo’s van onze disciplines; crossfit, (kick)boksen, hardlopen, yoga, mobility en pilates. Fantastisch deden ze dat! 
video’s: @paulteravest De woorden ‘trots’ en ‘held’ worden zoveel gebruikt dat ze kracht verloren. Dat is jammer. Want toch  zijn het de woorden die het eerst in mij opkwamen toen ik onderstaand bericht van mijn broer las. Ontdaan van inflatie en cliché, gebruik ze dus toch... Trots. Held. En een derde... Liefde. 
@klaasboom ;
“Zeven jaar nuchter en clean vandaag! Vanaf het moment dat ik - eindelijk - toegaf dat ik machteloos was over verdovende middelen, zijn mij talloze helpende handen toegestoken. Mijn familie, mijn vrienden, mijn werkgever @metro en mijn collega’s daar, de behandelaars bij Solutions en in Zuid-Afrika, mijn fellow-verslaafden en natuurlijk The Force die with all of us is. Alles wat vandaag in mijn leven is, heb ik te danken aan het 12-stappenprogramma en alle hulp die ik kreeg. Mijn gezondheid, mijn hardlopen, mijn werk, mijn leven en de peace of mind die er meer en meer is. Maar vooral mijn vrouw @alexandrapenrhynlowe en haar liefde - ik hou van jou, liefje! En Daantje!!! Liefde voor iedereen die onderdeel is en was van mijn leven zonder drank en drugs, van mijn vrijheid.” #soberlife #cleanandsober #12steps #twelvesteps #steppingstones #beachhouse
tags
No tags yet

info
shared on
views
4
posted using
direct link
embed