Deze twee foto’s werden op dezelfde dag genomen. In de studio van @nandahagenaars Er zat amper een kwartier tussen. Geen photoshop, geen bewerking. Het licht komt bij de ene foto bijna recht van voren, met een frons die de wallen strak trekt. En bij de andere valt het precies zo dat de tekenen van gebroken nachten juist worden benadrukt. De fotografe vindt dat tweede beeld sterker. Er zit meer verhaal in, zegt ze. En dan gaat het nog niet eens om mooi, of niet mooi. Het is fijn werken, met iemand die er zo naar kijkt.
19 Dec 2018 20:59

Deze twee foto’s werden op dezelfde dag genomen. In de studio van Er zat amper een kwartier tussen. Geen photoshop, geen bewerking. Het licht komt bij de ene foto bijna recht van voren, met een frons die de wallen strak trekt. En bij de andere valt het precies zo dat de tekenen van gebroken nachten juist worden benadrukt. De fotografe vindt dat tweede beeld sterker. Er zit meer verhaal in, zegt ze. En dan gaat het nog niet eens om mooi, of niet mooi. Het is fijn werken, met iemand die er zo naar kijkt. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Volgende week kondigt Den Haag aan dat de BTW omhoog gaat (het lage btw tarief gaat van 6 naar 9%). Op alles. Officieel moet de Eerste Kamer nog definitief beslissen, maar veel horecabedrijven en supermarkten hebben hun prijzen alvast verhoogd. In de loop van deze maand volgen alle andere bedrijven, organisaties en producten. Dat de BTW straks drie procent omhoog gaat, betekent voor je boodschappen, abonnementen en rekeningen in veel gevallen een stijging van een paar euro. Op alles. Ook op medicijnen, groenten en sport.
Het verbaast me dat er zo weinig ophef over is. Deze verandering gaat veel mensen hard raken. Misschien barst de verontwaardiging volgende week pas los. Maar weet je wat mooi zou zijn? Als er in Den Haag plotseling iemand opstaat met het briljante idee om deze kans te grijpen en al die andere discussies over obesitas, vettax, het chronische tekort aan beweging in de samenleving, de torenhoge zorgkosten en elk gesprek over het belang van gezond eten een enorme duw vooruit te geven. De btw gaat omhoog, máár.... niet op sport, zorg en groenten! Eureka! 
Dus overheid, doe er uw voordeel mee. Een bak vol vliegen in één klap. Zoet na het zuur. En zelfs een beetje bühne politiek. Wat wilt u nog meer. 
Laat er nu eens geen petitie nodig zijn. Maar een mespuntje visie. Deze twee foto’s werden op dezelfde dag genomen. In de studio van @nandahagenaars Er zat amper een kwartier tussen. Geen photoshop, geen bewerking. Het licht komt bij de ene foto bijna recht van voren, met een frons die de wallen strak trekt. En bij de andere valt het precies zo dat de tekenen van gebroken nachten juist worden benadrukt. De fotografe vindt dat tweede beeld sterker. Er zit meer verhaal in, zegt ze. En dan gaat het nog niet eens om mooi, of niet mooi. Het is fijn werken, met iemand die er zo naar kijkt. Young Moshe is jarig vandaag! 🎉🎁🎊🎈🧸1️⃣🎉
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed