14 Jan 2019 07:47

Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Durf te vertrouwen op de mensen om je heen. Werk samen. Maak er wat moois van, lieve mensen! 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Wij zijn aan het opruimen. Elk weekend gaan er dozen en zakken de deur uit met spullen waar anderen blijer van worden dan wij. Heerlijk. Bobby observeert al een tijdje, maakte meestal juist alles weer ongedaan, maar sinds kort doet ze mee. Als een kleine Marie Kondo ordent ze haar spulletjes. Zodra ze tevreden is, verhuist ze alles naar een volgende plek in het huis. Soms verhuist ze Mozes mee (swipe). Daar heeft hij weinig tegenin te brengen. Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Durf te vertrouwen op de mensen om je heen. Werk samen. Maak er wat moois van, lieve mensen! Billen van de bank! Voor @etos bedacht ik een workout die je lekker thuis kunt doen. Op en rond je eigen bankstel. De hele workoutvideo vind je via de swipe up in mijn stories. 
In de winkel kun je deze weken allerlei prijzen winnen (onder meer een  training die ik bij jou thuis in de woonkamer kom geven). Gisteren namen we alvast een voorproefje, met een gym vol Etos dames die een training kregen met oefeningen voor thuis, en een heerlijke lunch.
Vol goede moed dit nieuwe jaar in: #billenvandebank
tags
No tags yet

info
shared on
views
6
posted using
direct link
embed