Een kwartier van elke training besteed ik aan mobiliteit en stretchen. Zorgen dat ik soepel blijf, blessures voorkom, mijn ‘range of motion’ blijf vergroten. En je wordt er ook gewoon sterker van. Ik kan iedereen Yoga, Pilates, Barre, Mobility of andere corrigerende disciplines adviseren. Sterker nog, ik denk dat je om optimaal te trainen, voor welke sport dan ook, eigenlijk niet zonder kan. 🤸🏼‍♂️💕 foto: @iamsukru
24 Jan 2019 07:40

Een kwartier van elke training besteed ik aan mobiliteit en stretchen. Zorgen dat ik soepel blijf, blessures voorkom, mijn ‘range of motion’ blijf vergroten. En je wordt er ook gewoon sterker van. Ik kan iedereen Yoga, Pilates, Barre, Mobility of andere corrigerende disciplines adviseren. Sterker nog, ik denk dat je om optimaal te trainen, voor welke sport dan ook, eigenlijk niet zonder kan. 🤸🏼‍♂️💕 foto:  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Zo trots. Dit is onze @crossfit selectie. Samen met partners @reeboknl @fitaideurope @firstenergygum @eleiko_benelux en @orangefit.nl bouwen we een topsportomgeving rond deze ambitieuze atleten. Dank partners van @vondelgym dus, én coaches & atleten voor dit mooie avontuur. Op naar een fantastisch seizoen! 
Selectie: @nienkevanoverveld @sigienator @romycvandijk @lindakeesman @sven_verheul @rubenrebell @dancolpo17 en @jeremyreijnders 
Coach/managers: @yoeripegel @brendakoolhaas @jayjeremyinstagram @damar_suryo

video: @tobiass_d Een kwartier van elke training besteed ik aan mobiliteit en stretchen. Zorgen dat ik soepel blijf, blessures voorkom, mijn ‘range of motion’ blijf vergroten. En je wordt er ook gewoon sterker van. Ik kan iedereen Yoga, Pilates, Barre, Mobility of andere corrigerende disciplines adviseren. Sterker nog, ik denk dat je om optimaal te trainen, voor welke sport dan ook, eigenlijk niet zonder kan. 🤸🏼‍♂️💕 foto: @iamsukru Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Spring erin vol vertrouwen. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
Video via @impossible_moves
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed