Dit is @dr.ludidi Hij schreef een mooi boek over vasten. Met heel veel aandacht voor intermittent fasting. Omdat er bij mijn vragenrondjes elke maand veel vragen over die vorm van vasten (in relatie tot trainen, en tot afvallen vooral) voorbij komen, heeft de dokter toegezegd een Q&A te doen in mijn stories. Dus kom maar op met je vragen. @dr.ludidi zit er klaar voor.
13 Apr 2019 20:21

Dit is .ludidi Hij schreef een mooi boek over vasten. Met heel veel aandacht voor intermittent fasting. Omdat er bij mijn vragenrondjes elke maand veel vragen over die vorm van vasten (in relatie tot trainen, en tot afvallen vooral) voorbij komen, heeft de dokter toegezegd een Q&A te doen in mijn stories. Dus kom maar op met je vragen. .ludidi zit er klaar voor. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
human hometrainer, toch een beetje Dit is @dr.ludidi Hij schreef een mooi boek over vasten. Met heel veel aandacht voor intermittent fasting. Omdat er bij mijn vragenrondjes elke maand veel vragen over die vorm van vasten (in relatie tot trainen, en tot afvallen vooral) voorbij komen, heeft de dokter toegezegd een Q&A te doen in mijn stories. Dus kom maar op met je vragen. @dr.ludidi zit er klaar voor. zondag.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed