17 Apr 2019 07:55

De laatste aflevering van Fit staat online. Met Over kickboksen, omgaan met druk, en depressie. De aflevering vind je online bij het en ook via de link in mijn stories. Vergeet daarna ook niet het prachtige album van Willem op te zoeken; Man in nood. waarop die thema’s ook aan bod komen. Er zit zoveel kracht in de kwetsbaarheid die Willem toont in zijn muziek, en de gesprekken die hij voert. Alles komt vanuit noodzaak. Bewonderenswaardig. 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Zie  plezier in je uitdagingen deze week. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
op de video: @movemendijs De laatste aflevering van Fit staat online. Met @willemdebruin Over kickboksen, omgaan met druk, en depressie. De aflevering vind je online bij het @ad_nl en ook via de link in mijn stories. Vergeet daarna ook niet het prachtige album van Willem op te zoeken; Man in nood. waarop die thema’s ook aan bod komen. Er zit zoveel kracht in de kwetsbaarheid die Willem toont in zijn muziek, en de gesprekken die hij voert. Alles komt vanuit noodzaak. Bewonderenswaardig. Op woensdag 1 mei organiseer ik samen met @Ritualscosmetics een evenement bij Vondelgym Zuid. We trainen stevig, doen een mediatie, gaan kickboksen, eten samen en worden uiteraard verzorgd door Rituals.
We mogen nog een paar plekken weggeven. Dus wil je erbij zijn, mail dan naar vondelgym@rituals.com en laat even weten wie je meeneemt.
Het event staat in het teken van de nieuwe #theritualofsamurai lijn, en is daarom alleen toegankelijk voor mannen. Je hoeft geen lid te zijn van @vondelgym om mee te doen.

Woensdag 1 mei, van 13u tot 16u @vondelgym Zuid. Meer info volgt met uitnodiging.
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed