Dit is @larabaars Paralympisch atleet. Je hoort mensen vaak zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daar moest ik aan denken toen ik deze afbeelding zag op haar account. Maar van al die dingen zegt deze foto dit nog het meest; laat je niet tegenhouden door beperkingen, denk vanuit mogelijkheden.
30 Jan 2020 22:09

Dit is Paralympisch atleet. Je hoort mensen vaak zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daar moest ik aan denken toen ik deze afbeelding zag op haar account. Maar van al die dingen zegt deze foto dit nog het meest; laat je niet tegenhouden door beperkingen, denk vanuit mogelijkheden. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Zag deze bij @fanny_josefine Ik kreeg die bal een keer of zeven in mijn gezicht. Lastiger dan het lijkt. Dit is @larabaars Paralympisch atleet. Je hoort mensen vaak zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Daar moest ik aan denken toen ik deze afbeelding zag op haar account. Maar van al die dingen zegt deze foto dit nog het meest; laat je niet tegenhouden door beperkingen, denk vanuit mogelijkheden. Time flies when you’re having fun. Hier was Bobby bijna twee. Vandaag wordt ze vier. Toen ik net naar deze video zocht kwam ik heel veel andere beelden tegen. De vliegende tijd in grote stappen weergegeven. Ik heb me vaak afgevraagd, in afgelopen jaren, hoe dat toch komt. Dat je met kinderen in je leven nog meer dat gevoel hebt, dat de tijd sneller lijkt te gaan. Misschien omdat ze je dwingen in het moment te leven. Rond zo’n verjaardag kijk je terug. En zo zijn er nog een paar ijkpunten in het leven. De eerste schooldag. Het moment dat een kind op zichzelf gaat wonen. Maar tussen die ijkpunten door is er weinig tijd voor terugblikken. En ook niet veel voor vooruitkijken. Alles is nu.
tags
No tags yet

info
shared on
views
4
posted using
direct link
embed