Op 28 maart organiseren we bij @vondelgym een evenement voor iedereen die zichzelf transgender of non-binair noemt. No Gender in The gym, heet het. Een samenwerking tussen de gym en één van onze leden; @thorn.vineyard (Roos), die met dit event vooral mensen wil bereiken die zichzelf niet altijd op hun gemak voelen in een sportschool. Een kleedkamer is voor veel mensen een lastige plek, in een gym voelt bijna iedereen zichzelf wel eens onzeker of bekeken. Je kunt je voorstellen dat dit voor non-binair en transpersonen al helemaal een obstakel kan zijn. Op de 28e daarom dit event, van 13:30u tot 15u (inloop vanaf 13u) op onze locatie in Amsterdam-Zuid. Ik zet een link met meer info in mijn stories. Daar kun je jezelf opgeven. Toegang is gratis. Niveau onbelangrijk. Iedereen welkom.
10 Mar 2020 11:23

Op 28 maart organiseren we bij een evenement voor iedereen die zichzelf transgender of non-binair noemt. No Gender in The gym, heet het. Een samenwerking tussen de gym en één van onze leden; .vineyard (Roos), die met dit event vooral mensen wil bereiken die zichzelf niet altijd op hun gemak voelen in een sportschool. Een kleedkamer is voor veel mensen een lastige plek, in een gym voelt bijna iedereen zichzelf wel eens onzeker of bekeken. Je kunt je voorstellen dat dit voor non-binair en transpersonen al helemaal een obstakel kan zijn. Op de 28e daarom dit event, van 13:30u tot 15u (inloop vanaf 13u) op onze locatie in Amsterdam-Zuid. Ik zet een link met meer info in mijn stories. Daar kun je jezelf opgeven. Toegang is gratis. Niveau onbelangrijk. Iedereen welkom. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
indoor fikkie stoken. Op 28 maart organiseren we bij @vondelgym een evenement voor iedereen die zichzelf transgender of non-binair noemt. No Gender in The gym, heet het. Een samenwerking tussen de gym en één van onze leden; @thorn.vineyard (Roos), die met dit event vooral mensen wil bereiken die zichzelf niet altijd op hun gemak voelen in een sportschool. Een kleedkamer is voor veel mensen een lastige plek, in een gym voelt bijna iedereen zichzelf wel eens onzeker of bekeken. Je kunt je voorstellen dat dit voor non-binair en transpersonen al helemaal een obstakel kan zijn. Op de 28e daarom dit event, van 13:30u tot 15u (inloop vanaf 13u) op onze locatie in Amsterdam-Zuid. Ik zet een link met meer info in mijn stories. Daar kun je jezelf opgeven. Toegang is gratis. Niveau onbelangrijk. Iedereen welkom. Een nieuwe week vol mogelijkheden. Maak de dingen niet moeilijker dan ze zijn. Fijne week, lieve mensen! 
video: @facinet_sylla
tags
No tags yet

info
shared on
views
8
posted using
direct link
embed