25 Mar 2020 18:45

De Turkish get-up met een blikje. Zag hem voorbij komen bij Heb een handvol mislukte pogingen (het waren er in totaal meer dan 30) in stories gezet. Leuke uitdaging voor in de woonkamer. Kan ook met een rol wc papier. Het is de bedoeling dat je vingers het blikje, of de rol wc papier, niet raken. 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week, ondanks alles tóch ook vol mogelijkheden. Ga niet uit van de beperkingen, maar zie de kansen die je hebt. Daag jezelf uit. 
Video: @nilteisner via @ronaldvanpijkeren De Turkish get-up met een blikje. Zag hem voorbij komen bij @rubenrebell Heb een handvol mislukte pogingen (het waren er in totaal meer dan 30) in stories gezet. Leuke uitdaging voor in de woonkamer. Kan ook met een rol wc papier. Het is de bedoeling dat je vingers het blikje, of de rol wc papier, niet raken. Twee emmertjes water trainen. Gisteren nam @lauraasmulders een emmer water mee naar de opnamen van V-gym, waarmee we één oefening deden. Maar er kan meer met zo’n emmer, natuurlijk. Een zwabber, twee emmers en een beetje water, meer heb je niet nodig.

V-gym is een serie die ik deze weken maak voor @videolandonline Vanaf vandaag elke dag een training online met een topsporter. Workouts vanuit hun disciplines waaraan je thuis mee kunt doen.
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed