behendigheid- en gripoefeningen met een boek. In dit geval De nieuwe rivier, van Eva Meijer. Ook aan te bevelen om gewoon te lezen.
24 Apr 2020 04:02

behendigheid- en gripoefeningen met een boek. In dit geval De nieuwe rivier, van Eva Meijer. Ook aan te bevelen om gewoon te lezen. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
De persconferentie van @minpres gisteren was zowel een versoepeling als een aanscherping. Een knap evenwicht, moet ik toegeven. Want je zal nu maar moeten beslissen wat nu echt méér druk op de zorg gaat zetten; een toenemend aantal Coronabesmettingen als je de richtlijnen versoepelt óf een langdurig gebrek aan beweging bij miljoenen mensen, een sociaal isolement zonder het ventiel van kunst, evenementen, sport, verzorging en horeca dat normaalgesproken even opengezet kan worden om mensen mentaal en fysiek stabiel te houden. Ik denk dat iedereen aanvoelt dat het kantelpunt bij die beslissing misschien wel bereikt is. Dat er economisch en maatschappelijk klappen geïncasseerd worden die het moeilijk maken te blijven gehoorzamen. In andere landen zie je mensen de straat al opgaan, zoals op deze beelden uit Amerika. En als ondernemer begrijp ik de angst, de woede om afhankelijkheid en de onmacht minder middelen te hebben om het hoofd boven water te houden. Maar toch sta ook ik achter de koers van de overheid en hoop ik dat iedereen haar of zijn best blijft doen samen sterk uit deze crisis te komen. Blijf vanuit huis werken, blijf bewegen, zoek elkaar vooral digitaal op. Blijf je verplaatsen in de kwetsbare landgenoten, in de mensen die zo staan te beuken aan het front, in het ziekenhuis en verzorgingstehuizen. We zijn veerkrachtig. We hebben altijd weer ideeën. Aan compassie mag geen prijskaartje hangen. Blijf optimistisch, en zoek naar mogelijkheden die er ondanks alles tóch ook echt wel zijn. Hou vol, lieve mensen! behendigheid- en gripoefeningen met een boek. In dit geval De nieuwe rivier, van Eva Meijer. Ook aan te bevelen om gewoon te lezen. Woon in het buitengebied dus draag natuurlijk alleen nog maar hoeden nu. 
foto: @milangino
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed