Utrechtseweg 91 1213 TM Hilversum (www.boonmakelaars.nl)
21 Apr 2012 12:41

Utrechtseweg 91 1213 TM Hilversum (www.boonmakelaars.nl) 

Utrechtseweg 91 te Hilversum

Uniek gelegen direct aan het Goois Natuurreservaat

Gesitueerd aan de Utrechtseweg is te koop deze charmante vrijstaande woning met diverse bijgebouwen, carport en toegang aan de voor en zijkant van de woning. De woning heeft een schitterend perceel van maar liefst 2156m2. Dit fraaie perceel grenst direct aan de achterzijde aan het Goois Natuurreservaat Laapersveld. Na 34 jaar bestaat eindelijk weer de mogelijkheid dit sfeervolle huis gelegen op een unieke locatie te kunnen kopen.

De indeling is als volgt:
Begane Grond: entree, hal, trapkast, zwevend toilet, meterkast, ruime sfeervolle eetkeuken, bijkeuken met de opstelplaats van de CV-ketel en de aansluitingen voor wassen en drogen, een tuinkamer c.q. serre alsmede een sfeervolle en speelse woonkamer met mooie schouwen en diverse originele details. In de woonkamer bevindt zich een trap die toegang geeft tot het ruime souterrain.

Souterrain: Het zeer ruime souterrain omvat een royale ruimte van ca. 49m2 met diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld kantoor-/praktijk aan huis of hobby-/speel-/TVkamer. Naast deze ruimte bevindt zich een wijn- en provisiekelder. Het souterrain is te bereiken via de woonkamer maar heeft ook een aparte ingang vanaf de buitenzijde van de woning.

1e verdieping: ruime overloop met toegang tot een bergzolder, een slaapkamer met balkon, een 2e slaapkamer, de ouderslaapkamer met wastafel, een badkamer met douche en toilet alsmede een badkamer met ligbad.

Bijgebouwen: In de tuin bevinden zich enkele bijgebouwen. Naast de woning bevindt zich het “koetshuis”. In dit bijgebouw bevindt op de begane grond een keukenblokje, een badkamer met douche en wc en een woonkamer. Op de verdieping bevindt zich een slaapgedeelte. Dit bijgebouw is uitermate geschikt voor een guesthouse of kantoor aan huis. Op het terrein bevinden zich nog een 2-tal tuinhuisjes met logeermogelijkheid.

Oprit: De woning is uniek gelegen. Naast de woning bevindt zich een pad die toegang geeft tot het Goois Natuurreservaat Laapersveld. De woning heeft derhalve geen directe buren aan de rechterzijde van de woning. De woning heeft een oprit met parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning maar heeft tevens een toegang via het genoemde pad. Aan dit pad bevindt zich een toegangshek met daarachter een carport.

Tuin: De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 2156 m2. Niet alleen de grootte van de tuin is uniek te noemen maar ook de ligging van het perceel. De woning grenst direct aan de achterkant en zijkant aan het Goois Natuurreservaat Laapersveld. Het is werkelijk schitterend om vanuit de achtertuin de grazers (langharige runderen) te zien lopen en zelf te genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

PLATTEGROND
De plattegrond van het appartement treft u aan in onze brochure en in 2-d en 3-d op Funda.

BIJZONDERHEDEN
- Uniek gelegen rechtstreeks aan het Goois Natuurreservaat Laapersveld
- gebruiksoppervlakte van de woning is 184m2 volgens NEN2580
- De gebouwgebonden buitenruimte is volgens NEN2580 8m2
- Overige inpandige ruimte is 6m2.
- De bruto inhoud van de woning is 617m3
- Het totale perceelsoppervlakte is maar liefst 2156 m2
- De woning is geschikt voor kantoor-/praktijk aan huis
- De woning dient gemoderniseerd te worden
- Op het perceel bevindt zich een royaal guesthouse

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeistBoon Makelaars Zeist.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Boon Makelaars Zeist

zeist bilthoven

Boon Makelaar Taxateur, NVM makelaars en taxateurs met kantoren in Zeist en Bilthoven, opgericht in 1948.

web www.boonmakelaars.nl

navigation
Erasmuslaan 102 3707 ZG Zeist  (www.boonmakelaars.nl) Utrechtseweg 91 1213 TM Hilversum (www.boonmakelaars.nl) P J Oudlaan 2 3705 VP Zeist (www.boonmakelaars.nl)
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
shot with:
NIKON CORPORATION NIKON D300S
posted using
direct link
embed