Faunalaan 101 (www.boonmakelaars.nl)
21 May 2013 10:41

Faunalaan 101 (www.boonmakelaars.nl) 

Faunalaan 101Driebergen – Rijsenburg

Rustig gelegen in een plezierige wijk en toch nabij alle voorzieningen zoals scholen, sportmogelijkheden, winkels en NS-station is te koop deze goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL woonhuis met ruime oprit, aangebouwde garage en een fraaie zonnige achtertuin. De woning is in 1992 gebouwd en heeft maar liefst vijf slaapkamers en biedt daardoor veel wooncomfort en ruimte.

LOCATIE
Driebergen-Rijsenburg is een gezellig dorp met verrassend veel mogelijkheden gelegen in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Goed bereikbaar door de centrale ligging in het land en direct gelegen aan de A12 en Station Driebergen.

De woning is nabij diverse faciliteiten zoals Healthcenter Hoenderdaal (Golf, Tennis, Squash, Fitness etc.), voetbalvereniging, Hockeyclub, kinderboerderij, scholen en winkels. Het station Driebergen-Zeist op gelegen op circa 5 minuten fietsafstand.

INDELING

Begane grond :
Entree, ruime hal met trapopgang, toilet voorzien van fontein, meterkast, trapkast, lichte L-vormige woonkamer met erker, gasgestookte openhaard, vloerverwarming en een schuifpui naar de zonnige achtertuin. De moderne semi-open keuken is voorzien van een mooie L-vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur (2007) en veel kastruimte. Via de keuken is er toegang tot de achtertuin. Alle buitendeuren zij voorzien van horren.

1e verdieping:
Overloop, volledig betegelde badkamer met douchecabine, toilet, designradiator en dubbele wastafel. De ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft een boogvormige doorgang naar de aangrenzende slaapkamer waar een kasten kamer van is gemaakt (voorheen twee slaapkamers welke eenvoudig zijn terug te brengen naar de oude staat) en een slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De gehele verdieping heeft een fraaie laminaatvloer en de ramen zijn voorzien van horren.

2e verdieping:
Via een vaste trap en overloop wordt de tweede verdieping bereikt. Er is een lichte slaap-/werkkamer met dakkapel aan de voorzijde alsmede een slaapkamer met wastafel aan de achterzijde die in 2001 is vergroot door middel van een dakkapel. Via een slaapkamer is er via een “vlizotrap” toegang tot een bergvliering. De CV-installatie bevindt zich op de overloop. De gehele verdieping heeft een fraaie laminaatvloer en de ramen zijn voorzien van horren.

Buitenruimte:
Tuin: Ruime zonnige en fraai aangelegde achtertuin. Er is een achterom met een toegangshek. Deze is momenteel afgesloten maar gemakkelijk weer te openen.

Garage:
De aangebouwde stenen garage grenzend aan de woning is voorzien van elektra, aansluitingen voor wassen en drogen, wasbak met kraan, afzuigkap en bergruimte.
De kantel garagedeur is voorzien van een loopdeur.

Bijzonderheden:

• Perceeloppervlak is 252 m²
• Royale, sfeervolle en goed onderhouden helft van dubbel woonhuis uit 1992
• Gebruiksoppervlakte 120 m² (Nen2580)
• Overige inpandige ruimte (garage) 21m² (Nen 2580)
• Inhoud 400 m³
• De woning is optimaal geïsoleerd.
• Karakteristieke en degelijke bouw.
• De woning is gunstig gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen
• Ruime achtertuin op het noordwesten met achterom
• Ruime aangebouwde garage voorzien van elektra en opstelplaats voor wassen en drogen, wasbak met kraan , afzuigkap en bergruimte.
• De kantel garage deur is voorzien van een aparte loopdeur.
• Het betreft een fijn en comfortabel gezinshuis.

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: .

PLATTEGROND
De plattegrond van de woning treft u aan in onze brochure en in 2-d en 3-d op Funda.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom !.


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Boon Makelaars Zeist

zeist bilthoven

Boon Makelaar Taxateur, NVM makelaars en taxateurs met kantoren in Zeist en Bilthoven, opgericht in 1948.

web www.boonmakelaars.nl

navigation
Bethanielaan 1 Zeist (www.boonmakelaars.nl) Faunalaan 101 (www.boonmakelaars.nl)
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
NIKON CORPORATION NIKON D300S
posted using
direct link
embed