Bethanielaan 1 Zeist (www.boonmakelaars.nl)
21 May 2013 10:37

Bethanielaan 1 Zeist (www.boonmakelaars.nl) 

Bethanielaan 1 Zeist

Gelegen op een unieke locatie met uitzicht op het fraaie Bethanieplein en op loopafstand van scholen en winkels is te koop deze zeer royale, uitstekend onderhouden en gerenoveerde karakteristieke HELFT VAN EEN DUBBELE VILLA (bouwjaar 1931) met stenen garage, parkeerplaatsen op eigen terrein, een woonoppervlakte van maar liefst 170 m² (NEN 2580), een zonnig perceel van 296 m² alsmede 6 slaapkamers.

LOCATIE
Zeist kenmerkt zich door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid vanwege de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer, het aanbod van winkels, sportmogelijkheden en scholen alsmede de uitgestrekte natuurgebieden.

De woning is gelegen op een fraaie locatie met uitzicht op het mooie Bethanieplein aan een eenrichtingsverkeersweg op loopafstand van het centrum van Zeist, busstation, scholen en bossen.

INDELING
Begane grond: entree, vestibule/tochtportaal, zeer fraaie hal met originele tegels en mooi trappenhuis, zwevend toilet, kelder (stahoog) met de CV-opstelling (Nefit Excellent, bouwjaar ca. 2006), een boiler alsmede de meterkast (12 groepen met aardlekschakelaar), een studeer-/garderobekamer, een woonkamer-en-suite met serre, authentieke schouwen, fraaie houten vloer, diverse zijramen en hoge plafonds (ca. 2.82 m.) en openslaande deuren naar de tuin, een moderne nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met toegang tot de achtertuin.

Kelder: De woning heeft een grote kelder van 4,67m X 3,07m met een hoogte van 1.96m.

1e verdieping: bordestrap naar 1e verdieping, overloop met authentieke betegeling, separaat zwevend toilet, een 3-tal slaapkamers, waarvan twee met openslaande deuren naar een balkon alsmede een luxe moderne badkamer voorzien van een douche, ligbad, wastafel, 2 designradiatoren alsmede de aansluitingen voor wassen en drogen.

2e verdieping: vaste trap naar volledig en volwaardige verdieping met dakkapel, een 3-tal ruime slaapkamers, een zwevend toilet alsmede een vlizotrap naar een royale zolderberging met veel bergruimte.

Tuin: rondom de woning ligt een zonnige tuin. Op het perceel bevindt zich een vrijstaande stenen garage en 2-parkeerplaatsen.

VERBOUWINGEN
De woning is in 2008 getransformeerd van kantoor naar woonhuis en derhalve volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2008 zijn onder andere cv-radiatoren geplaatst, een nieuwe badkamer geplaatst, leidingwerk vervangen, elektra vervangen, een nieuw toilet geplaatst, houten vloeren gelegd en gestoffeerd. In 2010/2011 is de woning volledig voorzien van dubbel glas en zijn alle ramen daarop aangepast. De woning is in 2012 geschilderd. Tevens is in 2012 een moderne keuken geplaatst.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte woonruimte ca 170 m²(NEN 2580).
- Overige inpandige ruimte ca. 19 m² (NEN 2580).
- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 11 m² (NEN 2580).
- Externe Bergruimte ca. 19m².
- Bruto inhoud ca. 643 m³.
- Perceeloppervlakte 296 m².
- Bouwjaar 1931.
- Parkeermogelijkheden op eigen terrein
- Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd
- voorzien van 6 ruime slaapkamers.

PLATTEGROND
De plattegrond van deze woning treft u aan in onze brochure en in 2-d en 3-d op Funda.

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: .

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Boon Makelaars Zeist

zeist bilthoven

Boon Makelaar Taxateur, NVM makelaars en taxateurs met kantoren in Zeist en Bilthoven, opgericht in 1948.

web www.boonmakelaars.nl

navigation
Bothalaan 76 3707 XM Zeist (www.boonmakelaars.nl) Bethanielaan 1 Zeist (www.boonmakelaars.nl) Faunalaan 101 (www.boonmakelaars.nl)
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
NIKON CORPORATION NIKON D300S
posted using
direct link
embed