Nog 1 nachtje slapen tot het weer tijd is voor de @aadrinkfbkgames! Het wordt een feest om terug te zijn, dat staat vast. Toch heb ik er nog nooit echt goed gesprongen. Kijken of ik daar morgen voor t eerst boven de 2.20m kan gaan springen!
21 May 2016 15:47

Nog 1 nachtje slapen tot het weer tijd is voor de ! Het wordt een feest om terug te zijn, dat staat vast. Toch heb ik er nog nooit echt goed gesprongen. Kijken of ik daar morgen voor t eerst boven de 2.20m kan gaan springen! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Het zit er op. Mijn scriptie is af! Gisteren ingeleverd. Voor m'n gevoel is hij goed genoeg om over niet al te lange tijd mijn masterdiploma op te kunnen halen. Morgen maar eens lekker potje hoogspringen in Hengelo dan! Nog 1 nachtje slapen tot het weer tijd is voor de @aadrinkfbkgames! Het wordt een feest om terug te zijn, dat staat vast. Toch heb ik er nog nooit echt goed gesprongen. Kijken of ik daar morgen voor t eerst boven de 2.20m kan gaan springen! Vandaag won de lat het van mij, maar geloof me, het moment dat ik het weer van de lat ga winnen is dichtbij. Het is voor het eerst sinds jaren dat ik na een uitslag van 2.10m tevreden in de auto terug naar huis zit. Er is de afgelopen maanden veel gebeurd en veranderd. Ik heb nog een beetje tijd, en wedstrijden, nodig om dit allemaal om te kunnen omzetten in goede uitslagen. Vandaag was een stap in de goede richting. Ik zal vanavond op m'n  website uitleggen waarom. #staytuned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed