Dat lígt hier maar gewoon. - Meanwhile in #Wonderland - #cheshirecat #persiancat
9 Apr 2017 14:18

Dat lígt hier maar gewoon. - Meanwhile in #Wonderland - #cheshirecat #persiancat 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
I know. Ik val in herhaling. Maar lieve mensen, mijn allernieuwste project, een samenwerking met financieel journalist @arnowellens de #KamerplantTour - www.facebook.com/kamerplanttour - is geslaagder dan wij hadden durven dromen! 
Door het lezen van Arno's boek 'Het Euro evangelie' kwam ik achter de 'kamerplant regel' van de Amsterdamse belastingdienst. Die regel moet het moeilijker maken voor zog. brievenbusfirma's om in Nederland slechts op papier geregistreerd te staan met als doel belasting te ontwijken. In plaats van slechts een brievenbus zijn deze bedrijven verplicht een kantoor te hebben met daarin een kamerplant. FOR REAL. De consequentie is dat er tienduizenden(!!!) bijna lege kantoren in Amsterdam staan, met slechts een kamerplant. 
De kamerplanttour is een absurdistische excursie langs een aantal van de meest obscure kamerplantkantoren zoals die van de president van Moldavië - om maar wat te noemen - waar soms miljarden in omgaan die belastingvrij worden door de plaatsing van een kamerplant. 
We gaan de #kamerplanttour de komende maanden nog drie keer doen en je kan tickets kopen om mee te rijden. (dat kan op www.concordia.nl) Zie het als een volle dag non-fictie theater met een absurditeitsgraad waar je mond van open valt en de komende weken niet meer dicht te krijgen is. 
Om het wat toegankelijker te maken voor mensen in de randstad passen we onze route iets aan en komt er een opstapplaats in Amsterdam. Er is dus geen reden meer om thuis te blijven! Bovendien krijg je ook nog €10,- korting wanneer je 'kamerplant' als kortingscode gebruikt. 
En zoals gezegd: De kamerplanttour is boven onze eigen verwachting (en hoop!) EXTREEM FANTASTISCH geworden (wij dachten gewoon dat het heel geweldig zou zijn, maar het is véél meer dan dát!) dus zorg dat je dit feest niet mist. Dat lígt hier maar gewoon. - Meanwhile in #Wonderland - #cheshirecat #persiancat *in de krant*
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed