Supercool als filmpjes effectief zijn! http://ow.ly/h9G330b4ZeX met @arnowellens  #kamerplanttour
themapost #mailart #kamerplanttour
Meanwhile in #Wonderland.. #ladybugs
#breakfast
*ontving zojuist een lange brief* (en volgens mij was ie niet alléén voor mij) #briefaandemensheid #lettertohumanity - van @vanmensvoort @nextnaturenetwork
Wat leeft #siri toch mee.
Gisteren. Tijdens de tweede #kamerplanttour www.facebook.com/kamerplanttour met @arnowellens 🌿🌿🌿‼️‼️‼️
gisteren. #kamerplanttour met @arnowellens - foto door @alexandrasmith15 (vanavond 22:30 op #npo3)
The view. #Enschede #nofilter
https://youtu.be/W1DCV7ZUI78
Mijn column @oneworldnl deze maand - 'liever at ze iets wat geen moeder had'. (over de norm van vlees bij de maaltijd.
happy #easter my friends!
Yup, @arnowellens. Druk met #kamerplanttour en #kamervragen. (ik ook trouwens) oh, en #AT5 ook!
dit ook gewoon vandaag hoor.
Deze meneer (@arnowellens ) en ik krijgen straks bezoek van @at5_amsterdam - Yess, onze #kamerplanttour is groot #nieuws!!
WHAAH! 🐛🐛
Meanwhile in #Wonderland 😱😱😱
Three people, flabbergasted, after seeing a #houseplantoffice #kamerplanttour - With @arnowellens as #officialkamerplanttourguide 😀😀‼️
DÍT‼️‼️😱😱😱😱😱😱
Roept u maar! http://www.tubantia.nl/enschede/column-tinkebell-eerst-kijken-dan-oordelen~a1ad9139/
*in de krant*
Dat lígt hier maar gewoon. - Meanwhile in #Wonderland - #cheshirecat #persiancat
I know. Ik val in herhaling. Maar lieve mensen, mijn allernieuwste project, een samenwerking met financieel journalist @arnowellens de #KamerplantTour - www.facebook.com/kamerplanttour - is geslaagder dan wij hadden durven dromen! 
Door het lezen van Arno's boek 'Het Euro evangelie' kwam ik achter de 'kamerplant regel' van de Amsterdamse belastingdienst. Die regel moet het moeilijker maken voor zog. brievenbusfirma's om in Nederland slechts op papier geregistreerd te staan met als doel belasting te ontwijken. In plaats van slechts een brievenbus zijn deze bedrijven verplicht een kantoor te hebben met daarin een kamerplant. FOR REAL. De consequentie is dat er tienduizenden(!!!) bijna lege kantoren in Amsterdam staan, met slechts een kamerplant. 
De kamerplanttour is een absurdistische excursie langs een aantal van de meest obscure kamerplantkantoren zoals die van de president van Moldavië - om maar wat te noemen - waar soms miljarden in omgaan die belastingvrij worden door de plaatsing van een kamerplant. 
We gaan de #kamerplanttour de komende maanden nog drie keer doen en je kan tickets kopen om mee te rijden. (dat kan op www.concordia.nl) Zie het als een volle dag non-fictie theater met een absurditeitsgraad waar je mond van open valt en de komende weken niet meer dicht te krijgen is. 
Om het wat toegankelijker te maken voor mensen in de randstad passen we onze route iets aan en komt er een opstapplaats in Amsterdam. Er is dus geen reden meer om thuis te blijven! Bovendien krijg je ook nog €10,- korting wanneer je 'kamerplant' als kortingscode gebruikt. 
En zoals gezegd: De kamerplanttour is boven onze eigen verwachting (en hoop!) EXTREEM FANTASTISCH geworden (wij dachten gewoon dat het heel geweldig zou zijn, maar het is véél meer dan dát!) dus zorg dat je dit feest niet mist.
Mooi deze foto door @nynagram van kamerplanttourguide @arnowellens tijdens onze eerste excursie gisteren. #kamerplanttour

« 1 2 3 4 ... 65 »

Last mentioned in:

All mentions »
statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    36

  • total posts:

    1537


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »