Picked in #Tomioka #Fukushima on July 31.
10 Aug 2017 11:27

Picked in #Tomioka #Fukushima on July 31. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
縁 Picked in #Tomioka #Fukushima on July 31. O NOOOOO!!! Fuckers van @PostNL ‼️‼️ 😭😱😱😱 Gekocht in Kawauchi, Fukushima. Een unieke schaal met een hengsel van cherryblossomtree uit het rampgebied. Naar mezelf opgestuurd (goed verpakt!!) want groot en zwaar. Gisteren werd hij bezorgd maar ik moest douanekosten betalen en dat kon alleen contant en dat had ik niet in huis. Dus de postbode wilde het pak weer meenemen om naar het postkantoor te brengen waar ik het dan vandaag op kon halen en de douanekosten pinnen. 
Ik heb de postbode toen gevraagd of ik mocht checken of mijn schaal nog in tact was: EN DAT WAS IE!! MIJN SCHAAL WAS GISTEREN NOG HEEL. 
Maar toen ik vandaag bij het postkantoor kwam zag ik al iets wat me niet aanstond: namelijk een grote stapel pakketten overduidelijk gewoon op de grond gesodemieterd. Alles lag over elkaar en mijn doos was beschadigd. 
De postkantoor dame pakte mijn pakket niet met twee handen op, maar trok m met een hand aan een hoekje aan een stuk tape de lucht in. WTF. 
Zie hier het resultaat. GODVERDOMME. 😭😭😭
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed