22 Apr 2020 20:09

goedemorgen lieven! ik heb vandaag een filmpje voor jullie. gemaakt door Mona van den Berg
met een belangrijke boodschap en een dringende oproep aan ons parlement over #500kinderen die ouderloos vastzitten in overvolle kampen. in ziektehaarden.
#SOSmoria  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
vanmorgen overleed de aller-állerliefste Harry. een van de best gelukte, slimste mensen, wandelend archief, meesterverteller en mijn goede vriend. 
afgelopen zomer archiveerden @linda_zwart en ik een klein stukje van zijn kennis op verhalenvanharry.nl en maakte @tessatamara monumenten op de 11 meest bijzondere lokaties, door Harry geselecteerd - dankbaar ben ik daarvoor.
maar nu. nu huilt mijn hartje om dit grote verlies 💔 goedemorgen lieven! ik heb vandaag een filmpje voor jullie. gemaakt door Mona van den Berg 
met een belangrijke boodschap en een dringende oproep aan ons parlement over #500kinderen die ouderloos vastzitten in overvolle kampen. in ziektehaarden. 
#SOSmoria @mona_vandenberg My dear friends and fans around the globe. Did you hear about #artistsupportpledge? It’s an awesome initiative during #covid19 to support artist. Please scroll through the photos in this post for more info. And. buy this piece! ‘awesomebag made in India’
For €50,- it’s yours. (dm me if you want it)

I used the photos of @mathys and @isawsomethingnice for framing suggestions ❤️
tags
No tags yet

info
shared on
views
24
posted using
direct link
embed