Sunday swimday! 🧜🏻‍♀️ Vandaag begonnen met een nieuwe groep voor de borstcrawlcursus en vanmiddag een clinic voor m’n eigen buddies van @crossfitwildhearts! Maar afgelopen week ook samen getraind met deze topper @suzannebrummel 🤩 en zelf nog een pittige zwemtraining gedaan. Het water blijft altijd m’n happy place! 💙 What’s yours?
15 Apr 2018 12:07

Sunday swimday! 🧜🏻‍♀️ Vandaag begonnen met een nieuwe groep voor de borstcrawlcursus en vanmiddag een clinic voor m’n eigen buddies van ! Maar afgelopen week ook samen getraind met deze topper 🤩 en zelf nog een pittige zwemtraining gedaan. Het water blijft altijd m’n happy place! 💙 What’s yours? 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Motherthrusters on the menu today... 🙅🏼‍♀️ My face says it all, love to hate ‘em! Sunday swimday! 🧜🏻‍♀️ Vandaag begonnen met een nieuwe groep voor de borstcrawlcursus en vanmiddag een clinic voor m’n eigen buddies van @crossfitwildhearts! Maar afgelopen week ook samen getraind met deze topper @suzannebrummel 🤩 en zelf nog een pittige zwemtraining gedaan. Het water blijft altijd m’n happy place! 💙 What’s yours? Mocht je denken dat ik altijd aan het sporten ben... Er wordt ook gewerkt! 💻 En hard ook. Want daar houd ik van. Maar tijd maken om ook zelf genoeg te sporten is voor mij naast het runnen van m’n eigen bedrijf ook gewoon een dikke prio. ✊🏼 Dus zet ik het in m’n agenda, sta ik soms achterlijk vroeg op, of laat ik soms - heel soms - het werk even uit m’n handen vallen om het later weer in volle vaart op te pakken. 
Deze foto werd gemaakt door Aart Sliedrecht die ‘working class heroes’ op de plaat zet voor een bijzonder fotoproject. Een working class hero, klinkt goed toch? Dan ga ik nu weer even verder werken! 😉
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed