"Een goede vriend van me, drs. Mark van Avesaat, attendeerde me onlangs op de associatie tussen bubbeltjeswater en gewichtstoename. Had’ie gelezen in een wetenschappelijk journal. Mark is expert in verzadiging. Zo onderzoekt hij onder andere verzadigingseffecten van eten, nutriënten en hormonen. Een ontzettend belangrijk en interessant thema, gezien de huidige situatie waarin welvaartsziekten als obesitas steeds vaker voorkomen. Als er iemand niet van pseudo-science houdt, is hij ’t wel, dokter ‘de Lange’. Dus ik besloot de wetenschappelijke onderzoeken eens grondig te raadplegen..." Word je dik van prik? 🤔 Nieuw blog van @dr.ludidi! Link in bio.
14 Aug 2017 14:24

"Een goede vriend van me, drs. Mark van Avesaat, attendeerde me onlangs op de associatie tussen bubbeltjeswater en gewichtstoename. Had’ie gelezen in een wetenschappelijk journal. Mark is expert in verzadiging. Zo onderzoekt hij onder andere verzadigingseffecten van eten, nutriënten en hormonen. Een ontzettend belangrijk en interessant thema, gezien de huidige situatie waarin welvaartsziekten als obesitas steeds vaker voorkomen. Als er iemand niet van pseudo-science houdt, is hij ’t wel, dokter ‘de Lange’. Dus ik besloot de wetenschappelijke onderzoeken eens grondig te raadplegen..." Word je dik van prik? 🤔 Nieuw blog van .ludidi! Link in bio. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Kijk! Een kleine demo van 1 van de 3 oefeningen die @franziska_lancaster samen met @fitbyvictoire heeft gedeeld met @womenshealth.

Deze oefening, de Jefferson Curl, is goed voor de wervelkolom en zorgt voor een goede stretch in de hamstrings. Je kan deze oefening zelfs doen zonder gewicht.

Fijne dag! "Een goede vriend van me, drs. Mark van Avesaat, attendeerde me onlangs op de associatie tussen bubbeltjeswater en gewichtstoename. Had’ie gelezen in een wetenschappelijk journal. Mark is expert in verzadiging. Zo onderzoekt hij onder andere verzadigingseffecten van eten, nutriënten en hormonen. Een ontzettend belangrijk en interessant thema, gezien de huidige situatie waarin welvaartsziekten als obesitas steeds vaker voorkomen. Als er iemand niet van pseudo-science houdt, is hij ’t wel, dokter ‘de Lange’. Dus ik besloot de wetenschappelijke onderzoeken eens grondig te raadplegen..." Word je dik van prik? 🤔 Nieuw blog van @dr.ludidi! Link in bio. Mocht je besluiten om vandaag de gym in te gaan, grijp dan gelijk de kans om de gym weer netjes achter te laten!

Samen houden we het schoon. 💙🙌 (@ben_rooth)

Video: @paulteravest
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed