Handstands everywhere. Check onze webshop voor je eigen merch! ☀️🤸‍♂️ @niradjj
18 Apr 2018 16:11

Handstands everywhere. Check onze webshop voor je eigen merch! ☀️🤸‍♂️  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Flutter 
Waarom? 
Je wil je buikspieren niet alleen in 1 bewegingsvlak trainen. Het liefst combineer je verschillende vlakken met elkaar zodat je de werkelijkheid het meest benaderd. Ook daag je jezelf daarmee meer uit, je maakt het moeilijker. Om progressie te blijven boeken in de gym is dat 1 van de belangrijkste pijlers. 
De flutter is in de basis een 'ring fall-out' maar omdat je maar met 1 arm naar voor komt draait je lichaam naar 1 kant. 
Hoe?
1) Begin met je benen gestrekt, heup naar achteren en je armen gestrekt voor je.
2) Laat je nu 'vallen' waarbij je je hakken naar de grond blijft duwen en je heupen 'door strekt'.
3) Houd je armen iets voor je schouders. Nu zit je in de start positie. 
4) Vanaf hier strek je 1 arm uit.
5) Adem door tijdens de oefening. Ik geef voor bijna alle buikspieroefeningen het volgende mee: 'Als ik helemaal in adem is dat '100%'. Tijdens de oefeningen ga ik naar 30% waarbij ik mijn adem in mijn buik duw' 
Op die manier creëer je veel spanning en leer je door ademen tijdens het bewegen. 
Hoe gebruik ik hem? 
Mits je goede controle hebt tijdens het uitvoeren kan je deze oefening op een hoog tempo uitvoeren. 12-20 herhalingen in totaal voor 3-4 sets. Succes! @woutercoaches
-
📹: @paulteravest Handstands everywhere. Check onze webshop voor je eigen merch! ☀️🤸‍♂️ @niradjj Tussen de lopers met mutsen, jassen en regenponcho’s aan stond een Japanner in een hempie. Wie was deze Japanner? Yuki Kawauchi had een fulltime baan als ambtenaar en geen sponsors. Deze marathon bleek niet zijn eerste van dit jaar in Massachussetts. 
Het was toen -17 graden en in Marshfield wisten ze niet wat ze zagen toen de Japanner daar in 2:18 over de finish kwam. Nieuw blog van @klaasboom! 🏆 Link in bio en verhaal.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed