12 Jun 2018 08:11

“Back-extensies! Hoeveel valt er te zeggen over zo'n eendimensionale beweging? Ik zou teveel dynamische bewegingen van de wervelkolom adviseren bij het hanteren van externe belastingen, en het meer een 'heupextensie' maken door te werken met de hamstrings en bilspieren. Een kleine variatie om je glutes te benadrukken zou zijn om de voeten breder te zetten en de tenen naar buiten te richten. Dit vergemakkelijkt de treklijn van de bilspieren, zodat ze dominanter worden in de beweging. Stel je voor dat je probeert je torso op te tillen door gewoon in je kont te knijpen. Succes!” .wolters 💪🍑 📹:  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Nu bij Vondelfysio: Shiatsu!
5 redenen om voor Shiatsu te kiezen.
🖐
1) Shiatsu is ideaal als preventieve behandeling. Voorkomen is beter dan genezen!
2) Shiatsu wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar als je alternatieve geneeswijzen in je aanvullende pakket hebt. (check of jij dit hebt)
3) Shiatsu kan helpen bij diverse pijnklachten in het lichaam.
4) Shiatsu lijkt op acupunctuur maar dan zonder naaldjes.
5) Houd je van strekkingen? In een Shiatsu-behandeling komen regelmatig strekkingen voor.

Proberen? Meld je aan bij Emma voor zaterdag 2 juni in het rooster via de VondelGym-app of -site. “Back-extensies! Hoeveel valt er te zeggen over zo'n eendimensionale beweging? Ik zou teveel dynamische bewegingen van de wervelkolom adviseren bij het hanteren van externe belastingen, en het meer een 'heupextensie' maken door te werken met de hamstrings en bilspieren. Een kleine variatie om je glutes te benadrukken zou zijn om de voeten breder te zetten en de tenen naar buiten te richten. Dit vergemakkelijkt de treklijn van de bilspieren, zodat ze dominanter worden in de beweging. Stel je voor dat je probeert je torso op te tillen door gewoon in je kont te knijpen. Succes!” @bryan.wolters 💪🍑 📹: @paulteravest Recept van chefkok Niven Kunz: linzen met pompoen en eendenborst! 🍽 
4 personen
45 minuten bereidingstijd - 1 flespompoen, in blokjes van 2 cm
- 2 grote aardappels, in blokjes van 2 cm
- 2 el olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 2 tenen knoflook
- 500 ml kippenbouillon
- 1 sjalot, gesnipperd
- ½ teentje knoflook, fijngehakt
- 200 g linzen, liefst Puy
- eendenborstfilets
- zonnebloemolie

Verwarm de oven voor op 160 °C.
Meng pompoen, aardappels, olijfolie, de rozemarijn, 3 takjes tijm en knoflook en verdeel over een bakplaat. Bak 25 minuten in de oven en schep tussendoor een paar maal om.
Verhit de kippenbouillon. Fruit de sjalot en knoflook met 1 takje tijm aan in wat zonnebloemolie. Voeg zodra de sjalot glazig is de linzen toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg dan beetje bij beetje de kippenbouillon toe (risotto-methode) tot de linzen beetgaar zijn. Dit is afhankelijk van de gebruikte soort linzen, dus proef af en toe. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de eendenborsten op hun velkant in een koekenpan ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur (zonder toevoeging van extra boter of olie). Kruid de vleeskant met zout en peper en bak deze zijde ongeveer 2 minuten. Gaar de eendenborsten in de oven nog 4 minuten verder en laat ze nog minimaal 5 minuten buiten de oven rusten.
Meng de linzen en de geroosterde groenten en schep wat van het mengsel in het midden van het bord. Trancheer de eend en serveer de plakjes eend op de warme groenten en linzen.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed