Grenzeloos Verliefd in Zuid-Afrika, om 21:30u op @net5nl
Goedemorgen. Een nieuwe week! Concentreer je op de dingen die écht belangrijk voor je zijn. Laat je niet afleiden door de ruis daar omheen. Maak er wat moois van! 
foto: @svensignedenhartogh
lezen met Bob.
Wat een mooi account @stylelikeu Over zelf acceptatie. Prachtige verhalen, vaak confronterend, maar vooral inspirerend. Echt heel mooi. 
via: @women_inc
Van elke sport kun je een balsport maken.
Een nieuwe week! Begin aan iets dat al een tijdje ligt, zelfs als je niet zeker weet of je het wel af kunt maken... via: @fanny_josefine
Fotograaf @brendandeclercq gebruikt voor portretten soms een architectuur camera, waardoor je grote scherpte verschillen krijgt, zoals bij deze foto voor @wendyonlinenl Een gecompliceerd technisch verhaal dat ik onvoldoende begrijp. Maar het was fijn werken, met zo’n bevlogen liefhebber. Mensen die enthousiast zijn over hun werk... ik luister er graag naar, en werk er graag mee samen.
💕
Straks de laatste aflevering van ‘Arie en de kleine mensen’, waarin ik met de 64cm lange @emma.vd.linden en haar ouders naar Liverpool reis, om daar andere kinderen met de unieke groeistoornis, primordiale dwerggroei, te ontmoeten. Een unieke ervaring. Emma’s ouders hebben nu een Nederlandse tak opgericht van de stichting die deze conferentie organiseert. De link naar hun website staat in mijn bio. Wereldwijd lijden er maar zo’n 200 mensen aan deze stoornis. Daarom  is er weinig bekend, er wordt bijna geen onderzoek gedaan. Als je de stichting steunt kan daar verandering in komen. Ik hoop dat je in ieder geval even op de site wil kijken. 
Emma’s reis, en andere mooie verhalen, vanavond om 21:30u op @net5nl #walkingwithgiants
Bob & Charles
Een nieuwe week! Begin hem enthousiast. Doseer je energie een keertje niet, gewoon volle kracht vooruit!
Een zeldzaam rustig moment in de @vondelgym aan de Overtoom. Voordat ik een eigen gym had, vond ik dit de lekkerste momenten om te trainen. In een nagenoeg lege ruimte. Soms zelfs zonder muziek. Alleen het gekletter van ijzer, mijn ademhaling, de hartslag en een hoofd vol gedachten die langzaam geordend worden. Maar ik moet eerlijk zijn... nu geeft weinig mij meer voldoening dan rondlopen in onze gyms op de piekuren, al die mensen lekker aan het trainen. De muziek, de energie, het harde werken. De ruim drieduizend leden zijn onze belangrijkste ambassadeurs. En de trainers natuurlijk. Want zonder een goed team ben je nergens. Misschien wel het allermooist aan deze droom... werken met zoveel leuke mensen, gedreven, gepassioneerd. Ik leer elke dag weer van ze. Dankbaar, en voorzichtig verder dromend.

foto: @annemariedekkerphotography
Vanavond Arie en de kleine mensen, om 21:30u op @net5nl
Vanavond @grenzeloos.verliefd op Aruba. 21:30u @net5nl
FIFA speelster van het jaar! Gefeliciteerd @liekemartens zeer verdiend. En coach Wiegman werd coach van het jaar. Mooie erkenning voor het Nederlandse voetbal! @oranjeleeuwinnen
Lunge afspraak.
lookin’ for trouble!
Dit is de dappere Elyne. Geboren in het verkeerde lichaam, en ook nog eens heel klein. Niet eenvoudig om dan leuke kleding te vinden. Elyne’s verhaal, vanavond in ‘Arie en de kleine mensen’, 21:30u @net5nl #transgender
dit vest pas ik best, Room. Ik pik dat binnenkort natuurlijk uit de kast thuis.
Vanavond om 21:30u op @net5nl ... @grenzeloos.verliefd in Mexico!
herfstzomer.
Een nieuwe week, vol mooie kansen. Zoek iemand op die je motiveert. Doe dingen samen. Maak er wat van, lieve mensen!
Één van de fijnste voordelen van trainen... de gym is ook een luisterend oor. Of een therapeut zelfs. Confronterend, geduldig en eerlijk. 
foto: @annemariedekkerphotography
Kijk, het is nooit te laat om te beginnen! De hele aflevering vind je via de link hierboven, in mijn bio. Daar kun je ook alle andere afleveringen van #endaaromsportik vinden. Inspirerende verhalen van mensen die hun leven dankzij sport een andere wending gaven
@de_atleetfabriek @vondelgym @indifituals

« 1 ... 8 9 10 ... 77 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    60

  • total posts:

    1838


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »