Leuke uitdaging voor je weekend! #3strokeschallenge 
Swipe naar de Repost van @hollandacht with @get_repost
・・・
3 STROKES CHALLENGE #3strokeschallenge

We, the Dutch Olympic rowing team, challenge anybody and everybody to beat our strongest man! 
RULES:

1. 3 STROKES
2. Static Ergo (@concept2inc)
3. Flying wheel completely still
4. Maximum effort

Tag, share and challenge your training partner!

#3strokeschallenge #hollandacht #h8lland #dutcheight
Heeft dat zin, zo kort?, vroeg iemand mij in de gym vandaag. Ik was binnenkomen stormen voor een workout van twintig minuten. Dat doe ik best vaak. Ik weet natuurlijk niet precies wat die persoon bedoelde met het woord zin. En omdat ik haast had, riep ik alleen nog ‘altijd beter dan niets’. Wat waar is. Maar ik heb wel een theorie over die bliksembezoeken aan de gym op dagen dat er simpelweg teveel andere prioriteiten zijn om een volledige training af te werken. Het gaat mij dan om het in stand houden van een gewoonte die ik mij ooit heb voorgenomen te bouwen. Elke dag trainen. Of intensief bewegen. Zelfs al doe ik op zo’n dag alleen een setje jumpsquats of pushups in twee, drie minuten. Dan ben ik nog steeds die man die elke dag traint. Ik hou mijn gewoonte in stand. Soms is dat blijven bouwen aan een gezonde gewoonte belangrijker dan het resultaat, de intensiviteit of de duur van een training. Dus eerstvolgende keer dat je twijfelt of je wel of niet zal gaan trainen, wandelen, fietsen of hardlopen... gaan! Al is het maar heel even. De voldoening die het inlossen van zo’n voornemen geeft, zet allerlei andere positieve processen in werking. 
In mijn stories de workout die ik vandaag in die twintig minuten deed.

foto: @barbellphotography voor @reeboknl
Deze foto van Joni Mitchell en David Hockney kwam ik gisteren tegen op het account van @oscarvangelderen Ik word er zo vrolijk van. Vanwege de kleuren natuurlijk. Maar kijk ook eens naar die handen. En dan de artistieke rijkdom van hun levens; mooie dingen maken. Kleurrijk leven. Een schitterend streven. Voor altijd. Maar zeker ook voor deze week. Maak er wat moois van, lieve mensen.
Zondag. Oefeningen in geduld.
💕
Flippin’ tires. Ik ben dol op dit soort oefeningen. Altijd geweest ook. In mijn stories een link naar vijf mooie oefeningen die je met zo’n tractorband kunt doen. Voor de liefhebbers.

foto: @barbellphotography voor @reeboknl
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Ik krijg veel video’s toegestuurd voor deze maandag post. Leuk is dat. Daar zit vaak iets bij van @azostuff Altijd indrukwekkend, én creatief vooral. Vandaar maar eens een compilatie. Neem niet teveel hooi op je vork. Maak er wat moois van, lieve mensen.
wees vaker stil.

foto: @nandahagenaars
Bloot, blauw, touw. Voor @reeboknl door @barbellphotography 🥶
Met Room, door de fijne @latoyavandermeeren 🌓
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Laat je niet tegenhouden door de norm, of de verwachtingen van anderen. Volg je eigen koers. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
Video: 183kg deadlift door 89- jarige Joe Stockinger.
De heenweg is vaak leuker dan de terugweg, met Bob. #pakezel
Deze weken krijg je mijn boek FIT cadeau bij de aankoop van “sportproducten” in de @etos . Zolang de voorraad strekt, uiteraard. FIT, met speciaal voor de Billen van de bank campagne een eigen omslag, is mijn pleidooi voor een gezond leven. Een boek vol tips en inzichten over slaap, voeding en beweging. In elk hoofdstuk staan kleine, haalbare aanpassingen die je kunt maken in je dagelijks leven waardoor je beter kan slapen, gezonder kan eten en meer tijd kan vinden voor beweging, juist ook als je het heel druk hebt, jonge kinderen hebt, op vakantie bent of het om een andere reden lastig vindt om voldoende te sporten. Met gezond leven bedoel ik een leven waarin je niet moe bent aan het einde van een lange werkdag, energie en aandacht hebt voor de mensen om je heen, geen pijntjes ontwikkelt en de veerkracht hebt om om te gaan met tegenslag en teleurstelling.
FIT wordt dus bij @etos uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Maar uiteraard is het boek ook nog gewoon te vinden in allerlei boekwinkels en onlineshops (met het reguliere omslag). Veel plezier ermee!
Probeer je gezicht te ontspannen, hoorde ik @barbellphotography net te laat roepen van achter zijn camera.

foto: @barbellphotography voor @reeboknl
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Spring erin vol vertrouwen. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
Video via @impossible_moves
Een kwartier van elke training besteed ik aan mobiliteit en stretchen. Zorgen dat ik soepel blijf, blessures voorkom, mijn ‘range of motion’ blijf vergroten. En je wordt er ook gewoon sterker van. Ik kan iedereen Yoga, Pilates, Barre, Mobility of andere corrigerende disciplines adviseren. Sterker nog, ik denk dat je om optimaal te trainen, voor welke sport dan ook, eigenlijk niet zonder kan. 🤸🏼‍♂️💕 foto: @iamsukru
Zo trots. Dit is onze @crossfit selectie. Samen met partners @reeboknl @fitaideurope @firstenergygum @eleiko_benelux en @orangefit.nl bouwen we een topsportomgeving rond deze ambitieuze atleten. Dank partners van @vondelgym dus, én coaches & atleten voor dit mooie avontuur. Op naar een fantastisch seizoen! 
Selectie: @nienkevanoverveld @sigienator @romycvandijk @lindakeesman @sven_verheul @rubenrebell @dancolpo17 en @jeremyreijnders 
Coach/managers: @yoeripegel @brendakoolhaas @jayjeremyinstagram @damar_suryo

video: @tobiass_d
Nieuwe aflevering online (link in mijn stories) van Één pot nat, een serie over vooroordelen. Deze keer rappers.
In elke aflevering staat 1 groep centraal die vaak omgeven wordt door vooroordelen. Die leggen we ze voor, zodat ze er zelf eens op kunnen reageren.. je leert ze kennen, ziet dat zo’n groep vaak heel divers is, en soms ook gewoon van mening verschilt over de hete hangijzers. Net als de rest van ons dus eigenlijk. 
Elke maandag en woensdag nieuwe afleveringen online bij het @ad_nl “Één pot nat” maakte ik met @mychannelsnl @makerdistrict en @kbiri (@maak.amsterdam)
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Wees niet bang om een risico te nemen. Maak er wat moois van, lieve mensen!

video: @fanny_josefine
een schitterende zondag. 💕
Jarig. 45. Met kroon en zoon. 💕
Nieuwe aflevering online (link in mijn stories) van Één pot nat, een serie over vooroordelen. Deze keer met de politie.
In elke aflevering staat 1 groep centraal die vaak omgeven wordt door vooroordelen. Die leggen we ze voor, zodat ze er zelf eens op kunnen reageren.. je leert ze kennen, ziet dat zo’n groep vaak heel divers is, en soms ook gewoon van mening verschilt over de hete hangijzers. Net als de rest van ons dus eigenlijk. 
Elke maandag en woensdag nieuwe afleveringen online bij het @ad_nl “Één pot nat” maakte ik met @mychannelsnl @makerdistrict en @kbiri (@maak.amsterdam)
Billen van de bank! Voor @etos bedacht ik een workout die je lekker thuis kunt doen. Op en rond je eigen bankstel. De hele workoutvideo vind je via de swipe up in mijn stories. 
In de winkel kun je deze weken allerlei prijzen winnen (onder meer een training die ik bij jou thuis in de woonkamer kom geven). Gisteren namen we alvast een voorproefje, met een gym vol Etos dames die een training kregen met oefeningen voor thuis, en een heerlijke lunch.
Vol goede moed dit nieuwe jaar in: #billenvandebank
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Durf te vertrouwen op de mensen om je heen. Werk samen. Maak er wat moois van, lieve mensen!

« 1 2 3 4 ... 81 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  72

 • total posts:

  1934


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »