Krakelingweg 4 3707 HV Zeist  (www.boonmakelaars.nl)
31 Oct 2012 10:59

Krakelingweg 4 3707 HV Zeist (www.boonmakelaars.nl) 

Krakelingweg 4 te Zeist

In de fraaiste villawijk van Zeist, “Het Lyceumkwartier”, is te koop deze zeer ruime, moderne en onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA (bouwjaar 2005) met dubbele garage, een woonoppervlakte van maar liefst 585 m2 en een zeer beschut en royaal perceel van 1749 m2.

LOCATIE
Zeist kenmerkt zich door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid vanwege de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer, het aanbod van winkels, sportmogelijkheden en scholen alsmede de uitgestrekte natuurgebieden. De woning is gelegen in het fraaie Lyceumkwartier. Deze wijk staat bekend als de villa wijk van Zeist en is een zeer geliefde woonwijk. Op loopafstand van de woning bevindt zich hockey en Golf vereniging Schaerweijde, de tennisclub Z.T.C. Shot en diverse wandelbossen. Het centrum van Zeist is per fiets binnen 5 minuten te bereiken.

BEREIKBAARHEID
De woning is zeer vrij en beschut gelegen en is gesitueerd aan een parallelweg (fietsstraat) van de Krakelingweg. De woning is met de auto te bereiken via de Oude Woudenbergse Zandweg. Aan het einde van deze weg kunt U rechtsaf een doodlopende fietsstraat op om vervolgens de entree van het perceel te kunnen bereiken. Naast de dubbele garage beschikt de woning over meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.

ONTWERP
De woning is onder architectuur gebouwd in 2005. De gevels van de woning zijn opgetrokken uit ruwe roodbruine handvorm-baksteen met verdiept voegwerk. De voorgevel is voor een groot deel gesloten gehouden. De achtergevel, gelegen op het zuidwesten, is voorzien van grote glasvlakken en dubbele, verdiepingshoge glasdeuren, waardoor de woonruimte op natuurlijke wijze overloopt in de ruime groene achtertuin. Door het gebruik van de natuurlijke kleuren vormt de woning een uniek geheel met de mooie bosrijke omgeving. De gebruikte materialen en technieken maken de woning duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij.

De villa omvat thans een 2-tal woningen (niet kadastraal gesplitst) alsmede een zeer ruim kantoor in het volwaardige souterrain. Door dit ontwerp is het huis uitermate geschikt voor bewoning door ouder/kind of door vrienden met de mogelijkheid van kantoor aan huis.

Het unieke aan het ontwerp is dat de 2 woningen op zeer eenvoudige wijze te transformeren zijn tot één groot woonhuis aangezien de voorbereidingen hiertoe al bij aanvang van de bouw zijn getroffen. Ingrijpende aanpassingen zijn hiervoor niet nodig. Bouwconstructie en installaties zijn reeds op mogelijke samenvoeging voorbereid.
Voor een impressie van de mogelijkheden verwijzen wij U graag naar de artist’s impressions.

INDELING
Begane grond: centrale hal met toegang tot de beide woongedeelten alsmede tot het souterrain.

Woning I:
Begane grond: entree, hal, garderobe, toilet, bergruimte en trapopgang naar de 1e verdieping, een ruime tuingerichte woonkamer met een (gasgestookte) open haard en openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin, een luxe en moderne open keuken (Siematic) voorzien van inbouwapparatuur (inductie-kookplaat, afwasmachine, oven, combi-magnetron, afzuiger, koelkast en vriezer) alsmede een bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen. Vanuit de bijkeuken is de dubbele garage te bereiken.
De woonruimten zijn geheel voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: fraai trappenhuis, overloop met lichtkoepel, een 4-tal ruime slaapkamers, (kinder-)badkamer met vloerverwarming, toilet, inloopdouche en wastafel en 2e badkamer bij de ouderslaapkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en 2 wastafels.

Woning II:
Begane grond: entree, hal, toilet, berging, woonkamer met schuifpui die toegang geeft tot een overdekt terras (met ingebouwde terrasverwarming) en de achtertuin, een dichte keuken (Siematic) voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afwasmachine, combi-oven, afzuiger, koelkast en vriezer) alsmede een bijkeuken voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen.
De woonruimten zijn geheel voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: fraai trappenhuis, overloop met lichtkoepel, een 4-tal slaapkamers waarvan er twee uitkomen op een terras gelegen aan de achterzijde van de woning. Badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en 2 wastafels.

Souterrain: hal met de technische ruimte, een zeer ruime opslagruime c.q. archiefruimte en eveneens thans in gebruik als sportruimte, een ruimte voorzien van de opstelplaats van de CV-ketels en eveneens veel bergruimte.
Aan het eind van de hal geven verdiepingshoge afsluitbare glasdeuren toegang tot een zeer ruime en lichte kantoorruimte voorzien van werkgedeelte, spreekkamer, keukenblok en een archiefruimte. Aan de voorzijde heeft het kantoor ramen over de breedte die uitzicht bieden op de verdiepte groene tuin. De netto-hoogte van het souterrain bedraagt ca. 2,85 m en is daarmee dus een volwaardige verdieping.

Garage: de woning is voorzien van een ruime dubbele inpandige garage voorzien van fraaie 5m. brede houten garagedeur die elektrisch bedienbaar is. Daarnaast bevindt zich nog een loopdeur. Aan de achterzijde van de garage bevinden zich dubbele deuren, waardoor de achtertuin ook bereikbaar is voor een auto of bouw-/tuinmaterieel.

Tuin: De woning is gelegen op een zeer vrij en beschut perceel van 1749m2. De achtertuin is gelegen op het Zuid Westen en heeft de gehele dag zon en schaduw op de diverse terrassen.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte woonruimte 585 m2 (NEN 2580).
- Overige inpandige ruimte 57 m2 (NEN 2580).
- Gebouwgebonden buitenruimte 13,8 m2 (NEN 2580).
- Bruto inhoud 2437 m3.
- Perceeloppervlakte 1749 m2.
- Bouwjaar 2005.
- Het gehele pand is uitstekend geïsoleerd.
- Voorzien van gebruiksvriendelijke alarminstallatie. Ramen, deuren en sloten inbraakwerend.
- Ingebouwde zonweringen.
- Uitermate geschikt voor kantoor-/praktijk aan huis.

PLATTEGROND
De plattegrond van deze woning treft u aan in onze brochure en in 2-d en 3-d op Funda.

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeistBoon Makelaars Zeist.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!

www.boonmakelaars.nl


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Boon Makelaars Zeist

zeist bilthoven

Boon Makelaar Taxateur, NVM makelaars en taxateurs met kantoren in Zeist en Bilthoven, opgericht in 1948.

web www.boonmakelaars.nl

navigation
2e Brandenburgerweg 3 3721 CG Bilthoven (www.boonmakelaars.nl) Krakelingweg 4 3707 HV Zeist  (www.boonmakelaars.nl) Nijenheim 1115 3704 AC Zeist (www.boonmakelaars.nl)
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
NIKON CORPORATION NIKON D5100
posted using
direct link
embed