6 May 2019 07:53

Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Wat er ook op je af komt, laat je niet afleiden. Maak er wat moois van, lieve mensen!
video:  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Vanavond was ik in Friesland voor de dodenherdenking. In Sondel. Kinderen lazen zelfgeschreven gedichten voor over de oorlog (“... de tijd van Hitler en de Joden, en er vielen heel veel doden”...). Na de stilte legden ze rozen bij het graf van een gesneuvelde verzetsstrijder, en bij dat van zijn vrouw. Ik zag tranen opwellen in de ogen van sommige oudere bezoekers. Misschien vanwege het respect dat uitging van die kinderen, zo plechtig met die rozen. Of omdat zo’n moment rond een graf altijd weer aan andere graven doet denken. Aan mensen die er niet meer zijn. Aan dingen die ongezegd bleven, zaken onverricht. 
Onder een donkere wolk die steeds boven het dorp was blijven hangen verscheen een regenboog. Een schoon cliché. Symbool van hoop, en belofte. Alvast voor morgen. Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Wat er ook op je af komt, laat je niet afleiden. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
video: @kaisafit Die eerste foto doet vermoeden dat ons #ritualofthesamurai event één groot testosteronfeest was, maar dat viel reuze mee. Sterker nog, na de lunch, een stevige yogasessie, een kickboksles en een flinke circuittraining schoven de heren bijna allemaal aan voor een handmassage of baardbehandeling. Moderne rituelen all over. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Gemaakt door @nigel_vanderhorst @shotsofexpression
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed