Bij Bapboss zit het eigenlijk altijd vol en niet zelden raadt de vriendelijke bediening  je aan om maar ergens anders te gaan eten, want wachten is lastig in het kleine pandje aan de Goudsesingel en het kan zo maar een half uur of meer duren voor een tafeltje vrij komt. Maar er is een truc als je toch snel de lekkerste Korean Fried Chicken van de stad tot je wil nemen: afhalen. Zo kan je binnen tien minuten met een gigantische doos plakkerige maar toch knapperige hennetjes buiten staan. Het is maar dat je het weet.
P.S. Je kan natuurlijk reserveren, maar dat moet via de telefoon. De website werkt niet. 
#bapboss #koreanfriedchicken #kip #korea #debuikvanrotterdam #goudsesingel
28 Feb 2019 23:00

Bij Bapboss zit het eigenlijk altijd vol en niet zelden raadt de vriendelijke bediening je aan om maar ergens anders te gaan eten, want wachten is lastig in het kleine pandje aan de Goudsesingel en het kan zo maar een half uur of meer duren voor een tafeltje vrij komt. Maar er is een truc als je toch snel de lekkerste Korean Fried Chicken van de stad tot je wil nemen: afhalen. Zo kan je binnen tien minuten met een gigantische doos plakkerige maar toch knapperige hennetjes buiten staan. Het is maar dat je het weet.
P.S. Je kan natuurlijk reserveren, maar dat moet via de telefoon. De website werkt niet.
#bapboss #koreanfriedchicken #kip #korea #debuikvanrotterdam #goudsesingel 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



delivers the sports of the future now | publisher of sportnext.nl | sports visionary - trend watcher - nextspeaker

web www.tyrsday.com

navigation
India rolt haar machtige en millennia oude eetcultuur met een zachte duw uit over de rest van de wereld. De man die mij met de tandoor liet kennis maken is een onvervalste Hollandse scheepskok, een avonturier, een dromer en een purist en hij heeft een nieuwe Indiaas café op de West-Kruiskade: Derk Jan Wooldrik ofwel DJ. Vandaag opende Tandoor 16 met luid geroffel, mede door betrokkenheid van Barbaas Kris en kleuren- en lijnenmenger Alex. De curry’s en chutney’s worden gemaakt met kruidenmixen die Wooldrik, zijn vriendin en zoon zelf in India laten maken. Verwacht komende weken een kleine kaart, veel hectiek en een flinke portie streetfood. 
#india #tandoor #debuikvanrotterdam #westkruiskade #streetfood Bij Bapboss zit het eigenlijk altijd vol en niet zelden raadt de vriendelijke bediening  je aan om maar ergens anders te gaan eten, want wachten is lastig in het kleine pandje aan de Goudsesingel en het kan zo maar een half uur of meer duren voor een tafeltje vrij komt. Maar er is een truc als je toch snel de lekkerste Korean Fried Chicken van de stad tot je wil nemen: afhalen. Zo kan je binnen tien minuten met een gigantische doos plakkerige maar toch knapperige hennetjes buiten staan. Het is maar dat je het weet.
P.S. Je kan natuurlijk reserveren, maar dat moet via de telefoon. De website werkt niet. 
#bapboss #koreanfriedchicken #kip #korea #debuikvanrotterdam #goudsesingel Lam kan je echt het hele jaar krijgen, maar toch, als de lammetjes in de lente in de weide staan, begint de buik te kriebelen en heeft iedereen het over het lamsseizoen. Maar als je in februari al negen terrasdagen hebt gehad, zoals Fuiks in 2019, dan is het seizoen van het schapenjong nu al gearriveerd. Dus at ik vandaag kebab van lam, lamsschouder op flatbread, lamsbouillon en als klap op de vuurpijl deze tataki van lamshaas, in ras el hanout en een jus de veau van rendang, met - u ziet het al - groene asperges, doperwtjes en krokante tuinbonen. Noem me geen klimaatontkenner en ook geen seizoensagnost, ik snap, het was wellicht wat vroeg, maar het was wel echt precies zoals je het wil: het zoet en pittige van de rendang met de net aangebrade, boterzachte intense lamshaas. Ga zelf proeven, kan gewoon op het terras, het is altijd lente aan de Hollandse IJssel. 
#lam #lente #capelle #debuikvanrotterdam #tataki
tags
No tags yet

info
shared on
views
6
posted using
direct link
embed