Ons team gaat naar de @crossfitgames Ik wil eigenlijk alles in capslock zetten, zo trots en enthousiast ben ik. We creëerden afgelopen jaar met partners @reeboknl @fitaideurope @eleikosport en @goprimalbenelux een topsport omgeving voor de atleten, met een coachingstaf, fysio begeleiding, mental coaching, werk met Olympiërs uit verschillende sporten, de juiste materialen, gear en supplementen, en dagelijks meerdere trainingen. Eerst waren er de wereldwijde kwalificatierondes, waarna duidelijk werd dat onze ambitie voor dit seizoen, het halen van de Regionals in Berlijn (de Europese Kampioenschappen voor @Crossfit), vervuld werd. Een droom voor deze atleten die uitkwam. Na de eerste dag van dat EK stond het team boven alle verwachting op een podiumpositie, waardoor we stiekem durfden te hopen op kwalificatie voor het WK in Amerika deze zomer (@crossfitgames). In de gyms keken leden online mee. En vandaag, na drie dagen competitie, bleek die hoop gegrond. Tweede geworden van Europa. We gaan naar de Games! Zo ontzettend mooi dit.

Go Team Punt Uit @vondelgym ! 
foto: @barbellphotography
In plaats van een boekpresentatie organiseerde ik bij @vondelgym een training om FIT te ‘lanceren’. Wat een gezellige middag, was dat. Heel veel dank aan iedereen die mee kwam trainen, én aan de merken die ervoor zorgden dat iedereen naast het boek ook een leuke goodie bag meekreeg; @fitfoods.nl @fitaideurope @supp24_nl En @reeboknl 
FIT is in de boekwinkel te vinden, in alle online shops én via de link in mijn bio! 
foto’s: @shotsofexpression (een uitgebreid fotoverslag van de middag vind je op mijn site).
Man, ik ben zo trots op ons @vondelgym Crossfit team (team Punt Uit). Na de eerste dag op de Regionals in Berlijn (Europese Kampioenschappen @crossfit ) staan ze na de eerste dag op de eerste plaats. In mijn stories staat een link waar je het event live kunt volgen, voor alle sportliefhebbers! 
Veel dank ook aan de partners die met ons een topsport omgeving creëerden voor deze atleten; @fitaideurope @reeboknl @goprimalbenelux @eleikosport 
Go #teampuntuit
You gotta love de trap!
Kees & Moos 💕
Man, wat is het toch altijd weer spannend, een nieuw boek. FIT is vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Mijn pleidooi voor een gezond leven, vol tips en inzichten over slaap, voeding en beweging. Op de tweede foto zie je de inhoudsopgave. In elk hoofdstuk staan kleine, haalbare aanpassingen die je kunt maken in je dagelijks leven waardoor je beter gaat slapen, gezonder gaat eten en meer tijd kan vinden voor beweging, juist ook als je het heel druk hebt, jonge kinderen hebt, op vakantie bent of het om een andere reden lastig vindt om voldoende te sporten. Met gezond leven bedoel ik een leven waarin je niet moe bent aan het einde van een lange werkdag, energie en aandacht hebt voor de mensen om je heen, geen pijntjes ontwikkelt en de veerkracht hebt om om te gaan met tegenslag en teleurstelling.
FIT kun je vinden in allerlei boekwinkels en onlineshops. Maar als je het boek vandaag bestelt via de link in mijn bio, heb je het morgen in huis. Veel plezier ermee!
Ontzettend blij met de samenwerking tussen @reeboknl en @vondelgym die vandaag bekend werd gemaakt. Mooi dat het merk onze visie op sport en beweging zo duidelijk deelt, en met ons verder wil bouwen. 💪🏼 foto: @shotsofexpression
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Zoek de samenwerking op met mensen waar je energie van krijgt. Maak er wat moois van!
💕 gezet door @jorgoskaridas
Dit weekend in @volkskrantmagazine over mijn nieuwe boek, Fit, waarin ik tips geef om beter te slapen, gezonder te eten en meer tijd te vinden voor beweging, maar uiteraard niet verklap hoe ik een watermeloen op mijn hoofd balanceerde tijdens deze shoot.

foto: @anneclairedebreij 
visagie: @maaike_beijer
staredown
Misschien is het de dansende zwabber van haar op haar hoofd, maar zodra Bobby in de buurt is, begint Mozes te schaterlachen.
Vanmiddag van de drukpers gerold. En wat ben ik ontzettend blij met het omslag dat @emielsteenhuizen ontwierp. Trots!
Volgende week komt FIT uit, mijn nieuwe boek. Over slaap, voeding en beweging. En hoe je die drie dingen met kleine, haalbare aanpassingen in je dagelijks leven kunt verbeteren. 
In plaats van een boekpresentatie geef ik 18 mei een training voor 30 genodigden. Daar kun je bij zijn. Tag degene aan wie jij FIT wil geven, en leg uit waarom. We zoeken de leukste, of mooiste motivaties eruit en sturen je een uitnodiging. Alle aanwezigen krijgen een gesigneerd exemplaar van FIT.

Een paar details:
- 18 mei 13u @vondelgym - voor vrouwen én mannen
- voor gevorderden én beginners
- meer info volgt bij de uitnodiging 
Mocht je er de 18e niet bij kunnen zijn, dan kun je FIT nu alvast bestellen via de link in mijn bio, en heb je het boek nog vóór die 18e mei in huis.
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Spring erin met enthousiasme, wees niet bang om te falen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
💕
Mijn pake. Verzetsstrijder. Doodgeschoten door de bezetter. Gevallen in de strijd voor onze vrijheid. Op 4 mei denk ik aan hem, en aan de vraag of ik bereid zou zijn mijn leven te geven voor het welzijn, de vrijheid of bescherming van een ander, een onbekende. Of welke groep onze bescherming nodig heeft in deze tijd. Een tijd van opnieuw opvlammend antisemitisme, maar ook van discriminatie tegenover Islamitische Nederlanders of het harde geluid over vluchtelingen. Ik denk dat de generatie van mijn grootvader ons een sterk voorbeeld gaf. We leven in een prachtig land, in vrijheid. Zorg dat iedereen zich dan ook vrij en veilig voelt. Welkom en gelijkwaardig. Durf het belang van een ander boven je eigen belang te plaatsen. Gebruik die twee minuten vanavond maar eens om over deze dingen na te denken.
Inspiratie voor je weekend!
Voor @linda door @cornelietollens
Met Room in de @linda_meiden Over hoe we gedoe oplossen thuis, ons verschillende karakter in het openbaar, en vormen van jaloezie (in mijn geval toch wel het meest op het fenomeen borstvoeding). Fotograaf: @cornelietollens
Stylist: @famkemesman_fafstyling
Visagie: @carlossaidel & @charlotteniketic
Beeld: @karenschoolland
Dit is mooi zeg. Over de energie die een team een stad kan geven. In Philadelphia, een stad die het economisch en sociaal zwaar heeft gehad, werd eerst de Superbowl gewonnen, en nu doen de Sixers, het basketbalteam het fantastisch. Philly natives als @kevinhart4real @meekmill en @willsmith dragen enorm bij aan de positieve sfeer rond die teams, en de kracht van zo’n stad.
Een nieuwe week! De mogelijkheid om opnieuw te beginnen aan iets dat eerder niet lukte. Maak er wat moois van, lieve mensen!

video via @remcopardoel
Toen @mommyproof.tv op bezoek kwam om met mij te praten over het vaderschap was ik het eerste half uur nog bezig speelgoed op te ruimen, en het tweede half uur @romyboomsma & de kinderen te helpen de deur uit te komen. In de overige minuten verstoorde één van onze katten voortdurend de opnamen, maar hebben we het onder meer over de rolverdeling thuis, het verschil tussen één en twee kinderen hebben, en de nobele kunst van het luiers verschonen. Jawel, al deze dingen en meer te zien via de link in mijn stories. Of via @mommyproof.tv
In de nieuwe @wendyonlinenl mijn column over de invloed van social media op trainen. En vooral ook hoe je bijvoorbeeld Instagram óók heel goed positief kunt gebruiken, als bron van inspiratie en motivatie. 
foto: @milangino

« 1 2 3 4 ... 77 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  60

 • total posts:

  1837


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »