Fijn weekend, lieve mensen!

foto: @barthoningh
Throwback thursday. Ik wist al wel dat je moet proberen de regenboog aan vers voedsel te eten, maar had geen flauw benul van hoe je groenten snijdt.
Met Mosie. Door Romy. #35mm
Het is even stoeien thuis. Onze kinderen slapen plotseling niet meer zo goed. Mozes krijgt in rap tempo tanden. Bobby gaat voor het eerst een ochtend naar de voorschool. Veel nieuwe prikkels. Ze zijn allebei snip verkouden. Zeven, acht keer per nacht wakker. In zo’n periode probeer ik mijn sportritme goed vast te houden. Trainen geeft energie, zorgt ervoor dat ik toch een beetje scherp de dag door kom, veerkrachtiger en meer optimistisch ben dan wanneer ik niet zou gaan tijdens de weken met een slechte nachtrust. En dat vaste trainingsritme helpt ook de rest van de agenda op orde te houden. 
Hoe vind je tijd voor sport en beweging als je thuis kleine kinderen hebt, is ook één van de hoofdstukken in mijn boek FIT. Niet makkelijk. Wel noodzakelijk. 
foto: @barbellphotography
oh man, dit is echt nog maar één stap verwijderd van een real life Nils Holgersson ervaring
Een uitzonderlijk moment van kalmte in huize wervelwind, deze dagen. #nosleeptillbrooklyn
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Verzamel mensen om je heen die je uitdagen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
Mozes, wanneer iemand het speelgoed van zijn zus probeert af te pakken.
Voor @huttenkwark maak ik een serie korte ontbijtinterviews. Op mijn IGtv, en een iets langere versie op @net5nl 
Steeds met mensen die wel een #stevigontbijt kunnen gebruiken, omdat ze aan een bijzondere dag beginnen. De eerste aflevering staat nu in mijn IGtv. Met Lienke de Jong, @deargoodmorning , die elke dag om 7u traint. Waarom eigenlijk? En wat zijn haar afwegingen bij het plaatsen van een dagelijkse foto op instagram? Na het gesprek maakte Lienke gehakt van mij bij een survivalrun. Daar zijn helaas beelden van. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. #kommaaropmetdiedag
Leuk om dit weekend te proberen!

via @fanny_josefine
in de speeltuin. Voor @reeboknl door @cavideo 🤸🏼‍♂️💕
🍉
Dit was een mooie ervaring, zeg! 24 uur lang trainen, leren, luisteren, mediteren, dansen, klimmen, stretchen.... ons #24hoursbemorehuman event met @reeboknl en @vondelgym voelde toch ook een beetje als een sportfeestje voor de aankondiging van onze nieuwe gym; Vondelgym-Zuid. Op de website van @vondelgym kun je alvast inschrijven. Vanaf midden november open!
Als we lachen zitten onze ogen altijd dicht, waarschuwde mijn zusje @marije.boomsma de fotograaf nog. Te laat.

foto: @gertroersma
We zijn vandaag drie jaar getrouwd, Romy en ik. Zo blij met haar, en met wat er in ons leven gebeurde sinds we samen zijn.
Leuk nieuws! Er komt een derde @vondelgym In november openen we de deuren van Vondelgym-Zuid, in Amsterdam. 
Toen we iets meer dan drie jaar geleden de eerste gym openden had ik nooit durven dromen dat zoveel mensen zouden waarderen wat we doen. Dat we met wachtlijsten zouden moeten werken voor onze gyms. Maar dat was nu wel een voorwaarde, voordat we weer een nieuwe gym begonnen. Dat de tweede ook echt solide stond voordat er aan een derde gedacht werd. En natuurlijk dromen mijn partners en ik nu wel eens verder. Voorzichtig. Maar we hebben geen haast. Eerst deze mooie nieuwe uitdaging, in Amsterdam-Zuid, tussen de bedrijven. Spannend weer, en tegelijkertijd heb ik er ontzettend veel zin in.
Ik heb deze video minuten lang herhaald om die eerste stap te bestuderen. Kijk nou! Ongelooflijk.
Mozes 🐵
zo vind ik een training het mooist. Als er hard gewerkt wordt, maar ook gelachen kan worden. Als er nieuwe dingen worden geleerd, en aandacht is voor zwakke punten. En dat je er dan uiteindelijk op een lekkere manier af ligt. Thanks @yoeripegel for cooking up the workout for my friends and me.
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Blijf proberen wat je jezelf hebt voorgenomen. Maak er een mooie week van, lieve mensen! 
Video: @fanny_josefine
man, wat kan hij eten. Mozes the Moose, binnenkort.
In de @wendyonlinenl over trainen op vakantie. Met tips om in beweging te blijven, juist ook in die andere omgeving. Vanaf morgen in uw kiosk. 🤸🏼‍♂️🌞 foto: @milangino
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Wees trots op je eelt en je littekens. Letterlijk, maar vooral ook figuurlijk. Maak er een mooie dag van, lieve mensen!
Werken in sportkleding, live voor @rtlboulevard vanaf een zonovergoten @healthyfest Wat een heerlijke dag!

« 1 2 3 4 ... 79 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    66

  • total posts:

    1876


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »