mijn koningin is jarig vandaag.
In de gesprekken over 10 jaar @lhomo werd ik veel gevraagd naar mijn relatie met de EO, de omroep die mij een paar maanden schorste van tv en radio na de covershoot voor het blad. Gisteravond bij @rtllatenight gebeurde dat weer, en toen heb ik het maar gewoon gezegd; ik ga weer samenwerken met de omroep die ik in 2009 verliet. Niet na die schorsing, pas later nadat een nieuw programma, Loopt een man over het water, werd terug getrokken. Een programma waarin cabaretiers carte blanche zouden krijgen om een set te schrijven over geloof. En bij spot, kritiek of blasfemie zouden we dan het gesprek aan gaan over vrijheid van meningsuiting, kwetsen, de rol van geloof in onze samenleving, persoonlijke interpretatie over en weer. Een klein deel van de EO achterban reageerde verontwaardigd. Er kwamen opzeggingen, nog voordat het programma op tv kwam. De omroep trok het terug. En ik vond dat ik daarna niet meer creatief vrij en scherp bij de EO kon werken. In goed overleg vertrok ik naar de KRO. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder. De EO maakt mooie, relevante programma’s over thema’s die destijds nog vermeden werden. De tijd is dus rijp om dat soort programma’s samen te gaan maken. In aanvulling op mijn werk bij andere zenders. Ik vond het een mooi moment om dat gisteren, toen het over mijn schorsing ging, te kunnen aankondigen.
Fun! 
via: @fanny_josefine
Dit zijn de foto’s die tien jaar geleden werden gemaakt voor @lhomo Ik zocht bij mijn toenmalige omroep, de EO, al een tijdje naar een format of andere mogelijkheid om iets te doen met de spanning tussen geloof en homoseksualiteit. Toen de makers van @linda mij vroegen of ik mee wilde werken aan dit nieuwe blad, zei ik meteen ja. Bij de foto’s zou een interview komen waarin ik uitleg dat geloof en homoseksualiteit wel degelijk samen gaan. Dat ik in een god geloof die geen onderscheid maakt tussen mensen, maar van iedereen houdt, precies zoals zij of hij is. Omdat we bij de omroep hadden afgesproken grote media uitingen altijd eerst te overleggen, werd ik nog voor het blad uitkwam geschorst. Een paar maanden niet op tv, niet op de radio, geen interviews. En hoewel dat dus echt bij mijn eigen beslissing begon, was dat toch ook het begin van mijn vertrek bij de EO, waar ik met veel plezier had gewerkt. Die gebeurtenis en de media hetze er omheen zijn bepalend geweest voor mijn tv carrière. Bij de KRO maakte ik in de jaren daarna seizoenen van Uit de Kast, Hij is een zij, Flikker op en andere series en uitzendingen over gender en seksualiteit. De kern is altijd weer een moment dat iemand zelf beslist het roer om te gooien, zichzelf te zijn, open en vrij. Televisie over dat soort momenten, die thema’s, maak ik het allerliefst. Ze gaan over de tijd, en over hoe wij omgaan met mensen die een ander pad kiezen dan wijzelf. 
Ik ben de @lhomo dus dankbaar. Maar de EO ook. Daar maken ze inmiddels ook sterke programma’s over deze onderwerpen. En onder hun vaandel is dat direct spannend. En relevant. Het is een mooie club, waar ik veel aan te danken heb.

Het 10-jarig jubileumnummer van @lhomo wordt morgen gepresenteerd.

fotografie: @demarcdegroot 
Styling: @mrvanheel 
Visagie: @benjaminpuckey
Kijk onze Sven eens even een mooi parcours afleggen op z’n handen! 
#Repost @sven_verheul with @get_repost
・・・
To all @crossfitgames athletes. I challenge you to do this obstacle (hs walk course from the invitationals) backwards 😜@vondelgym @reeboknl @fitaideurope @goprimalbenelux @eleikosport #teampuntuit #regionalsbound #regionalsprep #handstand #handstandwalk
Een nieuwe week! Bij deze video moet dat eigenlijk in hoofdletters geschreven worden, met een handvol vraagtekens er achteraan. Maar goed... doe wat je doet met enthousiasme. En vergeet de humor niet. Maak er een mooie week van!
Kijk Bob, paradijsvogels in onze straat.
wie durft het aan?

via: @kaspersfocus
De jonge Michael Jordan had één indrukwekkend ferme handdruk. 
Op de foto voor @heldenmagazine Over de bewondering voor een superatleet. 
Beeld: Maurits Giesen.
🐣🐣
Voor de @linda door @cornelietollens 
Styling: @roelschagen Visagie: @judithneyens
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Probeer de dingen die je dagelijks doet, eens een keertje net even anders te doen. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
via: @pamela_dutkiewicz
Volgende maand komt mijn nieuwe boek FIT uit. Een enthousiast pleidooi voor een gezonder leven, waarin ik de lezer hoofdstukken vol tips en inzichten geef om met relatief kleine aanpassingen in het dagelijks leven meer tijd te vinden voor beweging, beter te slapen en gezonder te eten. 
De eerste aankondiging van het boek staat deze maand in @menshealthnl waarvoor de foto hierboven gemaakt werd, door Stef Nagel. Je kunt FIT nu alvast reserveren via de link in mijn bio. Dan heb je het boek in huis zodra het in mei van de drukpers rolt!
Room en Moos. 💕
Elke dag weer genieten.
Hang in there hooikoorts heroes!
In de @linda met @goedeleliekens, over de vraag hoe je als samenleving nu verder moet na zo’n #metoo discussie. 
Fotografie: @cornelietollens
Styling: @roelschagen
Visagie: @judithneyens
zonnekind.
Een nieuwe week, vol kansen. Spring erin vol enthousiasme. Maak er wat moois van, lieve mensen!
☀️
🙌🏼
wolf
foto: @annemariedekkerphotography
Leuk nieuws! In mei komt mijn nieuwe boek uit. FIT. Maar je kunt het nu alvast bestellen via de link in mijn bio, zodat je het in huis hebt zodra het van de drukpers rolt.

FIT is een enthousiast pleidooi voor een gezonder leven. Een boek vol tips en inzichten die de lezer samen helpen om beter te slapen, gezonder te eten en meer tijd te vinden voor beweging. In FIT laat ik zien hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen in je levensstijl kunt komen. Met meer energie, meer aandacht voor de mensen om je heen, een betere concentratie, en een sterker lichaam. Dit is een boek voor iedereen die wel gezonder wil even, maar niet precies weet waar te beginnen, of hoe het allemaal vol te houden. De adviezen in FIT zijn op maat gemaakt, praktisch te gebruiken in een dagelijks leven met een drukke baan, kinderen, sociale verantwoordelijkheden en de overal aanwezige afleiding die zo kenmerkend is voor deze tijd. 
uitgever: @uitgeverijprometheus 
ontwerp omslag: @emielsteenhuizen
Deze maand in de @menshealthnl met foto’s door Stef Nagel. Over mijn visie op trainen en gezondheid, een nieuw boek en covershoots voor het blad door de jaren heen. Nu in de kiosk.

« 1 2 3 4 ... 77 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    60

  • total posts:

    1837


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »